Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

X-Men: Nová generace (2017) 

The Gifted v mých očích patřil mezi nejočekávanější seriály a vážně jsem se těšil na to, až si pilot pustím. Na Foxu už mě jednou přesvědčili, že umí zpracovat komiksový námět, a tak jsem byl zvědavý, jestli se jim podaří vytvořit tak zajímavý svět jako v Gothamu. A všechno to skvěle sedí. Obsazení je skvělé a baví, a to jak rodinka, tak i zbytek mutantů. Dokonce i většina postav během pilotu vypadá vcelku sympaticky a dají se rychle oblíbit. Navíc, což mnohdy nebývá zvykem, i příběh a děj mají smysl a dokáží nalákat na další sledování. Čemuž rozhodně neublížil fakt, že první řada měla jen 13 epizod a nebylo třeba zbytečně nic natahovat. Letos podle mě stanice velké pětky nenabídly moc zajímavějších seriálů. ()

Reklama

Reklama