Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele Gogo333 k tomuto seriálu (1)

X-Men: Nová generace (2017) 

X-Meni jsou fuč a mutanti se musí skrývat. Je tu několik mutantních frakcí s různými cíly (podmanit si lidi, žít v míru s lidma) a na straně lidu je taky několik různých útvarů s několika cíly (pochytání mutantů, křížení mutantů v superzbraň). Narozdíl od výborného Legion tu máme takovou spíše rodinou zábavu, ale naštěstí ne zas tak rodinou jako třeba u Terra Nova, aby to ten seriál zabilo. Akce tu je slušná, schopnosti a celkově příběh zajimavé. Je tu kupa známých tváří: Bill z True Blood, Root z PoI, Jesse a Madeline z Burn Notice, Tyler z SaB, Cromartie z Terminator: The Sarah Connor Chronicles... Osobně bych uvítal trochu víc akce a míň rodiného drama, ale i tak je to slušně koukatelný. Navíc se Fox rozhodl prodloužit seriál o druhou sérii, což potěšilo a hlavně překvapilo, když hromadu pecek zařízli po první sérii. Konec první série se povedl a dává tušit, že v druhé sérii by se mohlo přitvrdit. 70% ()

Reklama

Reklama