Reklama

Reklama

X-Men: Nová generace

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 21 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Emma Dumont, Jamie Chung, Stan Lee, Amy Acker, Natalie Alyn Lind, Stephen Moyer, Sean Teale, Coby Bell, Blair Redford, Jeff Daniel Phillips, Percy Hynes White (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Žalobce Reed Strucker má chránit obyvatele před mutanty. Když se ukáže, že jeho syn Andy je také mutantem, dává se celá rodina na útěk. Nejdříve měl síť mutantů zničit, teď je sám potřebuje... (TV Prima)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (3)

X-Men: Nová generace (2017) 

Celkem fajnová rodinná xmenovská záležitost, která ale ztrácela šíleně moc bodů zoufale pomalým tempem. Těch 29 dílů by se dalo natřískat do poloviny a byl by z toho skvělý seriál. Takhle se furt jen čeká na něco co přijde za jeden dva díly. Postavy nejsou špatný, ale bohužel ty nejhorší jsou v hlavních rolích. Celý seriál se točí kolem rodinky, která je složená ze zoufale nesympatických a hrozných herců, který hrají nesympatické postavy. Ani Amy Acker, kterou mám moc rád z Lovců zločinců, tu v roli mámy není nějak zajímavá. Seriál byl násilně ukončený po druhé sérii a moc mě to ani netrápí. ()

Série 1 (2017) (S01) 

V porovnání s Legionem, který jsem doslova protrpěl, mi přišla první série Nové generace překvapivě příjemná. Je jednoduchá, má sice zoufale pomalý tempo a těch 13 epizod by šlo sestříhat do 6, 7 natřískaných, ale je to lehký sci-fi nadprůměr na odreagování. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá řada a stejné problémy. Zoufale pomalé tempo a v hlavní úloze rodinka, kterou po 2 sériích totálně nesnáším. The Gifted se po druhé řadě ukončil, skončil cliffhangerem, ale to bylo dál se už nedovíme :) škoda to asi ani není. ()

Reklama

Reklama