Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Elam odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám mít podezření, že mezi našimi scénáristy koluje jeden scénář seriálu " ze života ", který se vždy jen lehce poupraví! Po podobném skvostu, "Na vodě", tu máme pro změnu "Přístav"!? Seriál z naprosto totožných odpadních vod. Řečeno slovy klasika : " Estráda, pokud bude optimistická, proč ne. Ale aby nám kvarteto tvořili Dejdar, Zounar, Čtvrtníček a Blažek, tak to kur... ani omylem!! To by nám sudruzi mohli vytýkat, že podporujeme národní debilitu!" Mimochodem s Čtvrtníčkem, to taky zdá se začíná jít z kopce. Holt, od České sody, uplynulo již hodně odpadní vody. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Typicky česká, seriálová tvorba. Vztahový seriál, který není převratný, ale své diváky jistě nachází... a to hlavně pro chvályhodné exteriéry. :-| ()

pavlicek1 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhý době seriál u kterého se fakt bavím!!!Čtvrtníček a Hrachovcová asi ve své životní roli! Za mě 5* ()

Beliel odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, nějak se nám ta naše smetánka musí živit a tak podobných hovadin "věrně" imitujících normální život bude neustále přibývat...Chce se mi zvracet! Kdyby se raději každý věnoval své původní profesi a ne se za každou cenu cpal někam, kam nemá a hlavně na co nemá! Hrát nemůže každý! Vážně už bych uvažoval o zavedení cenzury pro herce. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama