Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (137)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová destinace, úplně nové herecké tváře, nový podtitul. Na nejnovější přírůstek do rodiny Narcos se sosutředila veliká pozornost, zaznamenal jsem, že mnoho kritiků zprvu usuzovalo, že to na své starší úspěšné bratříčky (tím myslím samozřejmě první tři série) mít nebude a ta špetka dokonalosti tomu jednoduše bude chybět. Malinko možná chápu, co tím mysleli, ale suma sumárum, Narcos Mexico je prvotřídní počin s jen málo kosmetickými nedostatky. Tím nejdůležitějším atributem jednoznačně bylo sehnat charismatického herce, jenž by dokázal unést celý seriál a diváci by si jeho počínání na obrazovce užívali plnými doušky. Zpočátku jsem sice choval k Diegu Lunovi a jeho postavě menší pochyby a k spekticismu tudíž chyběl doopravdy malý kousek, ale jak čas plynul, tak jsem pochopil jeho osobnost. Na Pabla sice nemá, ale kdo z ostatních taky, že ? Trochu mě zarazilo, že příběh se rozjížděl docela pomalým tempem, ale ke konci to nabralo slušné otáčky, kde o přestřelky a příběhové zvraty nebylo nuze. Skvělý soundtrack, výborné vygradování, natěšenost na druhou sérii zde tudíž panuje. Teď si asi říkáte:,, Tak proč tomu ten ignorant napálil jen čtyři hvězdy?" Chyběla mi zde lepší a propracovanější postava na druhé strany barikády, postava agenta Peňy totiž "Kikiho" převálcovala na plné čáře. Za mě dávám 84 % ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Problém mexických Narcos tkvie v málo výrazných postavách, pričom najvýraznejšie to vidieť na hlavnom kápovi Félixovi. Diego Luna je solídny herec, bohužiaľ tu svoje kvality nepotvrdil a väčšinu série pôsobil tak trochu ako chudáčik, ktorému bolo ťažko veriť, že je šéfom celého kartelu. Mexico po (predovšetkým) prvých dvoch sériách Narcos príliš nemá čím prekvapiť, jedná sa síce stále o seriál nepopierateľných kvalít, no momentov prekvapenia či ohromenia je tu poskromne, čím za svojím veľkým bratom výrazne zaostáva. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Aneb jak hypícký zkuřka k matroši přišel. Pořád ještě veselá a hravá záležitost, ovšem několik výhrad bych si dovolil předestřít. Právě nyní a zde. Tak! Napjatí jako šlachy? Už to bude.... už to bude.... a je to tůůůů! Kulyk projeví svůj názor. Burzy v napětí, fanynky spontánně ovulují, Žentour vyráží na oslavné turné. - Felix osciluje jen a pouze mezi dvěma polohami. Prohnaný kmotr a přizdisráč, co se studem nedokáže podívat lidem do očí. To je poněkud plochá figurka, nemyslíte? A ten Kikit jeden, Camarena, který ve skutečnosti rozhodně nebyl Jiskrou jasnou a Timurovým odlitkem, by zasloužil típnout hned po úvodních titulcích prvního dílu, protože.... vylhané Dušíny nikdo nerad. Celé dílo je poněkud nesoudržné, a to více, než je i u seriálu vhodné. Vidíte, málem bych zapomněl - Rafan ,,kár" Quintero mohl taky dostat do vínku nějakou snesitelnou mrdnu, a ne strašidelnou Tessu. Ale! V rámci akce rozjezdy pro hvězdy se, jak pevně věřím, můžeme těšit na lepší příští. Guzmáne, pojď k nám. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nesouhlasím s některými názory, že tahle řada je zatím nejslabší. Je možná na první pohled fádnější, ale to je asi to, co mě na tomhle seriálu tak moc baví. Ta tuctovost, až nenápadnost, která tak ostře kontrastuje s předchozími sériemi, plných zběsilé akce. Ale když vezmete v potaz bezchybnou výpravu, hereckou strohost Diega Luny a buldočí zarputilost Michaela Peñy, vychází mi z toho spolu s kvalitním příběhem zase opět maximální hodnocení. Samozřejmě s otevřeným koncem a další sérii zatím někde hodně za bukem. ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Tahle série sice není vyloženě špatná, ale ani náhodou nemá na ty předchozí. Nevím, jestli to v Mexiku bylo oproti Kolumbii tak mdlé, nebo z toho nudu udělali až filmaři. Spousta událostí neměla žádné dějové důsledky ani nebyla nijak okomentovaná. Například vražda amerických turistů v restauraci, po čemž jsem se těšila, že se děj konečně trochu rozjede, ale nestalo se tak, padla o tom jen jedna nenápadná zmínka v rozhovoru. Vztahy hlavních hrdinů a jejich manželek byly vykreslené jen povrchně a měly pořád jen jednu, ke konci už dost unavující, rovinu. Stále starostlivá Mika a její rozhovory s manželem byly totálně na jedno brdo. Nespokojená Felixova manželka a náhlé odhalení, které v nic nevyústilo a tvůrci si ho mohli vzhledem k absenci jakéhokoliv předchozího náznaku odpustit. Afektovaný Camarena se mi během seriálu solidně zprotivil. Některé postupy a zásahy DEA mi přišly značně neprofesiální. Nicméně Diego Luna se mi ve své roli líbil, myslím, že mu to sedlo a potřeboval by už jen o kapku lepší scénář. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Na začátku epizody hraje „In The City“ od Eagles a po ní následuje „The Queen“ od Big Ella. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje „Juan N Guerra“ od Los Jilgueros Del Pico Real. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje „Quiero Decirte“ od Opus. Z jukeboxu hraje „El Polvo Y La Marijuana“ od Los Rieleros Del Norte. (Duoscop)

Reklama

Reklama