Reklama

Reklama

Oddělení loupeží a vražd

(seriál)
  • Česko Po stopách zločinu (více)
všechny plakáty
USA, 2002, 13x45 min

Hrají:

Tom Sizemore, Barry Shabaka Henley, Michael Paul Chan, Marie Matiko, Vanessa Hudgens, Suzanne Whang, Tom Towles, Brianna Lynn Brown, Igor Žižikin, Suyun Kim (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Kapitán Tom Sizemore a jeho policejní tým elitního oddělení vražd losangeleské policie vyšetřuje zločiny temných zákoutí "města andělů"... (TV Nova)

Diskuze

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Na tento seriál jsem si nedávno nostalgicky vzpoměl. Nejlepší kriminální seriál, který jsem viděl. Škoda, že se nechystá přinejmenším repríza. Podle počtu hodnocení to tenkrát moc lidí k ránu nesledovalo. No hlavně, že se neustále dokola vysíla Kobra11.

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Gimp : To mu asi taky zrovna nepomohlo...ovšem se zdravotním problémem kterým trpěl, bych se při Tomově prudké povaze nedivil, kdyby někoho zabil. Tohle byl vlastně jen zoufalý způsob, jak s tím něco dělat.

Gimp

Gimp (hodnocení, recenze)

Nebylo to u kvuli tomu pornu na netu jak tam Tom pichal tucty devek? Chudak.. takovy sextape leak :)

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Tom Hardy : To zní sakra zajímavě ;) !! Bohužel jsem tuhle informaci zachytil jen v jednom časopisu a s postupem času to vypadá jen na kachnu vycucanou z prstu nějakým novinářem...

Tom Hardy

Tom Hardy (hodnocení, recenze)

Tyler: To zní docela zajímavě, kde jsi se k tý informaci dostal, docela rád bych věděl víc...

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Tak jsem někde slyšel, že by se prý měla natáčet další série...Tom Sizemore se tak nějak dostal ze závislosti a údajně dostal nabídku (i finančně velmi zajímavou) zahrát si znovu poručíka Sama Colea. Já bych to uvítal !!!

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Tak jsem se znovu podíval na epizodu "Life Is Dust" a musím říct, že patří k tomu nejlepšímu, co na poli televizní zábavy vzniklo...Je škoda, že TV Nova vysílala tenhle seriál v nekřesťanských hodinách, věřím, že by jeho celkové hodnocení bylo vyšší.

Reklama

Reklama