Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Black summer vôbec nebolo take zle ako je to v percentách na csfd. Divím sa že iba jedna časť je v červených číslach. Ale čo už, na to že to robila firma Asylum tak klobúk dole. Epizódy neboli príliš dlhé a Česky dabing tak trochu pomohol. Zombie seriálov som veľa nevidel tak asi aj preto lepšie hodnotenie. Mne sa to celkom páčilo a netflix prekvapil. Vadilo asi len zbytočne veľa postáv a mohlo tam byt viacej zombíkov. 4* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Seriál sleduje skupiny, dvojice i jednotlivce snažící se přežít probíhající zombie apokalypsu. Asi tu nenajdete nic, co by jste v rámci zombie tématiky neviděli. Asi nejvýraznějším plusem je tak krátká stopáž jednotlivých epizod, která někdy klesá až k pouhým dvaceti minutám. Díky tomu si vyprávění udržuje slušné tempo takřka od začátku až do konce. Herecky nic výrazného, ale pokud nepočítám Asiatku, neměl jsem s jednotlivými aktéry problém. Masky nakažených také nejsou převratné, ale neuráží a co se gore týče, to je spíš slabota. Tvůrci se snaží zaostřit na chování jednotlivců během krize a občas se jim jakási psychologická studie i daří, ale většinou to klouže po povrchu. Celkově takový trošku lepší žánrový průměr. Každopádně druhou řadu si klidně nechám utéct. 55% ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

No skvělý boj o přežití.... Všudypřítomný chaos a zmar.... Někomu ten styl nemusí vyhovovat, ale natočit takové boje o přežití kdy nevíte jestli poběžíte vlevo nebo vpravo mi prostě na zombie apokalypsu sedí..... Kameramani si asi taky užili 🙂 A všichni jsou svině, ani už nevím kolik prostřelenych hlav tam bylo.... No moc ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Poctivé 4* predevsim za to, jak ma zombie a vlastne i apokalypticky zanr vypadat: rychla akce, co nejvice pudove i realisticke chovani prezivsich, prvky hororu, napadite vystaveni tymu a hlavne, zadne stvani s mladou pani - pekne zhurta a pohlave do akce a to vse s vymazlenou kamerou. Tak jak to kdysi umel Walkig Dead, nez v nem zvitezily na ukor tempa pribehu dialogy alá Ordinace v RZ. Black Summer Odpoustim i obcasne dramaticke ulitby akci (via poloautomaty bez nutnosti dobijet). A ze Zombies jde zase strach! ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Celkem srajda, některé epizody jsem musel přeskákat, což by se asi stát nemělo. První epizoda je celkem fajn, i když nebyl úplně využitý potenciál začínající zombie apokalypsy spolu s rychlými, dravými zombíky. I tak fajn. Epizoda ze školy, třetí epizoda, je úplně mimo mísu, a od té chvíle jsem o seriálu začal uvažovat jako o blbosti. Epizoda z motorestu je v pohodě a tak nějak logicky vyústí. Dobrý. Nu, uvidím, jestli tomu dám ještě šanci. EDIT: Nedal. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)
  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)

Reklama

Reklama