Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (322)

mm13 

všechny recenze uživatele

Nádherná a pestrá zbierka poviedok, podobne ako obidva diely komiksových zošitov, kde je ten druhý dokonca príťažlivejší, než prvý. Geniálne vymyslená mytológia Matrixu skrátka ponúka nepreberné možnosti. Dúfam, že sa časom dočkáme aj Animatrixu 2, ale len vtedy, keď si to vynútia už pripravené námety, nie aby to bolo na objednávku! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak, a najlepší Matrix je tu. Priehrštie jednoduchých príbehov, ktoré dáva viac odpovedí (ale aj otázok) ako pôvodný film. Niektoré sú určené len absolútne prekrveným mozgom, lebo pochopiť všetky tie keci a svetoch okolo (a v) nás je dosť ťažká úloha. Rozhodne som nepochopil všetko čo mi Animatrix ponúkal, ale je tam pár častí, pri ktorých som sa triasol nadšením. Skrátka je to niečo, kde si vybere každý... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Matrix mám rád aj ked to nie je podla niektrých najlepšia trilogia, určite je to jedno s najlepších sci-fi. Animatrix ponukne zopár kratkých filmov, ktoré ešte obohacujú a prehlbujú svet Matrixu. Priznám, že všetky mi zaujímavé úplne neprišli, ale zopár ma ich zaujalo. Detective Story a Kid's Story ma celkom zaujali, ale úplne najlepšie sú Final Flight of the Osiris a hlavne The Second Renaissance. Zvyšok ma moc nebavil a prišiel mi zbytočný. 75% - 4* ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přestože z trilogie Matrix mám rád jen skvělou jedničku a pár fragmentů dalších dílů, jeho příběh je natolik zajímavý, že jsem si nenechal ujít ani tuhle část (s "menším" zpožděním). A musím říct, že zklamaný nejsem. Naopak, těhle pár krátkých filmů má dohromady víc atmosféry, než dvojka nebo trojka hraného Matrixu. Různé druhy animace a různé styly vyprávění dávají dohromady zajímavý celek. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, jak dlouho jsem si bláhově myslel, že v Osiridově letu hrají skuteční herci! Důvod - měl jsem staženou zrnitou verzi z TV na VHSce a pouštěl si ji na mé staré nekvalitní bedně. A mojí tehdy věčně ožralé mysli ono Anima- jaksi nedocvaklo. Že jde o animák jsem zjistil až po letech, v době internetové (která u mně začala mnohem později než všude okolo), po stažení kvalitní verze. Díky tedy Matrixu za internet! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Animatrix byl krátce před vydáním Matrix Reloaded (2003) promítán v několika vybraných kinech jako propagace. (Joudec)
  • Tvorba filmu začala, keď boli bratia Wachowski na turné v Japonsku, kde predstavovali film Matrix. (Mihail123)

Reklama

Reklama