Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

petaechelon 

všechny recenze uživatele

Reba,opuštěná zrzka,která ještě dokáže vyhovět přítelkyni svého bývalého manžela,to je něco k popukání. Já nevím,mě to nepříde jako další zbytečný seriál,někdy je tam humor,který se nemusí u někoho pochopit (holt američani) ale za mě prostě 5 hvězdiček. Ráda se na to koukám když je to v televizi,má to svůj švih a Reba je borka s dětma (a jednou těhotnou dcerou a jejím velice sympatickým přítelem) na krku,která se s ničím je nepáře,pro mě hodně dobrý seriál na Primu na odpoledne:) Doporučuju:) ()

noxi600 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s výbornou hlavní představitelkou. Jen zřídka se netrefí do mého humoru, jinak velice zábavný, realistický ve filmovém vývoji a stárnutí postav. Je to seriál, který svým jemným a charakteristicky „hloupoučkým“ humorem pohladí duši toho, jež se chce u kávy relaxovat a odpočinout si. 75% ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je dost matek, co si nevedou deník o sobě a svých dětech. Proto se těžko mohou pyšnit titulem zasloužené matky. Jiné matky, ale i otcové neradi slyší, že existují mezi námi i zasloužené matky. Někdo to v životě nevysloví, tedy slova uznání pro druhého. A a téhle komedii jde o snahu napravit takové jedince. vyšší ambice snad ani nemá. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Fajn komediální seriál, který vás zabaví, k žehlení a podobným nudným domácím činnostem je jako dělaný, stejně jako k pauze mezi učením se na zkoušku... ale jinak je to spíš slabší průměr, jediný, kdo pořádně hraje, je Reba, a ty střelené a hlavně neskutečně hloupé postavy vás po čase opravdu začnou dohánět k šílenství. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpohodovějších a nejpříjemnějších seriálů (sitcomů), které jsem měl kdy tu možnost sledovat. Po shlednutí posledního dílu musím konstatovat, že mi tahle střeštěná rodinka bude chybět. Jako úplný vrchol seriálu považuji rozhovory mezi Vanem a Rebou, které prostě neměly chybu. Upřímně sem se u nich pobavil. (Po požáru v domě.) Van: To je i tvoje vina! "Je mi strašná zima." Tak se obleč ! Cheyenne: Jasně Vane, řekla jsem, je mi strašná zima, tak co kdybys zapálil dům ! ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama