Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

AdamRaphael 

všechny recenze uživatele

Příjemný zábavný sitcom s úžasnou Rebou McEntire. Na rozdíl od většiny děl jsem tohle viděl jen s českým dabingem na Primě, ale i tak sem počinem potěšen. Rozvedená matka, která má na krku neschopného ex a jeho nesnesitelnou partnerku, je rázná praktická a inteligentní. V domě ji kromě dvou menších dětí žije i dospělá dcera s jejím manželem-bývalým fotbalistou, kteří vytváří dokonale stereotypní pár roztleskávačky a fotbalisty blbého až na strop. Není to žádný Forrest Gump, ale zasmějete se a vo -vo-vo-vo to přece de ;) ()

Drakex 

všechny recenze uživatele

Každej jsme jiný! Ja považuju tento seriál ze super rozptýlení a opravdu se pokaždé zasměju. Viděl jsem všechny serie a i mi bylo líto že tak úspěšný seriál nepokračuje dál. Musim je vyzdvihnout jak svkěle Reba McEntire a Melissa Peterman ztvárnily role. Klobouk dolu! Pokud se chcete pobavit a zasmát i pohodového seriálu určitě doporčuji :-) ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Po ránu ideální sitcom... Díl "Hrdá Reba" by se měl povinně vysílat na všech úřadech práce v ČR!!! Tak jsem u 4 série a myslím, že jako rodinný sitcom to nemá konkurenci, kdyby to bylo starší tak možná kutil tim by se snažil, ale i tak by prohrál neb černohumorná Reba by ho smetla, pravdou je, že člověk musí vydržet minutu moralizování v každém dílu, ale co? Od páté série poněkud upadá humor a seriál najíždí do stereotypu...škoda, ale dalo se to očekávat... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ocenila bych tvou pomoc, takže udělej všechno z toho seznamu." Zasloužilá matka Reba mě baví svou strohostí, praktičností i cynismem. Ovšem kdybych já byl na jejím místě, tak bych vše řešil s rozvahou cholerika, který by nešetřil řevem, fackami a prohazováním oknem, neboť její rozvětvená rodiny si nic jiného nezaslouží. Mě to tedy většinou dokáže vykouzlit lehký úsměv na tváři, ale žádný zázrak jsem v tom neodhalil a toho rodinného moralizování jsem se taky poměrně rychle přejedl. ()

noxi600 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s výbornou hlavní představitelkou. Jen zřídka se netrefí do mého humoru, jinak velice zábavný, realistický ve filmovém vývoji a stárnutí postav. Je to seriál, který svým jemným a charakteristicky „hloupoučkým“ humorem pohladí duši toho, jež se chce u kávy relaxovat a odpočinout si. 75% ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)

Reklama

Reklama