Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2021) (S01) 

Seriálový Chucky se stal i v rukou osvědčených původních tvůrců docela velkým a zatraceně sympatickým překvapením. Hlavní protagonista je ve formě, jeho tvůrce taky, hlavní čtveřice je sympatická (Alyvia!) a obsazení dospělých rolí je také šťastné. Děj skvělé odsýpá a občas přihodí nějaký ten odkaz na předešlé filmy, jen v druhé polovině mu trošku škodí příšerná Jennifer Tilly (já jí opravdu bytostně nesnáším, je strašná jako vždycky) a těch flashbacků, které v seriálu odhalují velmi příjemným způsobem Chuckyho minulost je ve druhé polovině nakonec taky trochu moc. Ale komu se líbilo předchozích sedm celovečeráků, bude spokojený i zde, protože seriál vsází na osvědčené jistoty. Nový divák, pokud mu tento žánr sedí, pak může být příjemně potěšen též. Já jako fanoušek jsem byl velmi potěšen, jen škoda, že druhá polovina nebyla tak dobrá, jako zatraceně stylová první. Ale Chuckymu seriál neskutečně sedí! Je to tahoun a já se těším na pokračování. ()

Season 2 (2022) (S02) 

Dějově zajímavější a nápaditější než první série. Nové díly skvěle vytěžila prostředí katolického internátu, postavy, Chuckyho i humor. I ve své druhé televizní sezóně je Chucky sázka na jistotu, tedy pokud ho máte rádi, samozřejmě. Sváteční díly jsou parádní a krve je tu hromada. Nejdivočejší rovná se v tomto případě nejzábavnější. A když funguje i příběh, není si na co stěžovat. Brutální vánoční finále je parádní. Více zde. Brad Dourif si to dává naprosto neuvěřitelně, atmosféra je funkční, scénář plný šílených nápadů a brutálních smrtí taky, závěrečná Chuckyho rekapitulace je boží a Alyvia je kus. Víc Chuckyho = více zábavy. 80 %. lepší a konzistentnější než prví řada. ()

Reklama

Reklama