Reklama

Reklama

Útok z hlubin 3

  • USA Deep Blue Sea 3 (více)
Trailer 1

Mosambický průliv je domovem mořského života a každoročně se sem připlouvají pářit a rodit mláďata velkých bílých žraloků. Na vše dohlíží mořská bioložka Dr. Emma Collinsová a její tým environmentalistů, kteří jsou odhodláni pokračovat v odkazu jejího zesnulého otce. Tato idylka však náhle skončí, když Emmin bývalý přítel Richard přichází na lov tří žraloků býčích, kteří měli připravit o život půl tuctu lidí. Jejich matka Bella byla geneticky upravena tak, aby byla chytřejší a mnohem krvelačnější. Jak počet mrtvých těl stoupá, je jasné, že Bellino potomstvo zdědilo její vylepšení, a bude-li se moci pářit, bude to znamenat obrovský boj, nejkrvavějšího návratu do hlubin modrého oceánu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pri pobreží Mozambiku morská biologička Emma Collinsová a jej tým skúmajú dopad klimatických zmien na žralokov žijúcich v danej oblasti. Ich populácia klesá ale ako sa zdá jeden druh žralokov sa zmenám prispôsobuje oveľa lepšie ako ostatné druhy...priemerný žraločí film ktorý mal asi najkrajšie zábery morského dna počas záverečných titulkov. Dojem trochu pokazil aj epický skok jedného z hrdinov a hrôzu v oceáne pochopiteľne prežili 3 ženy rôznych rás zatiaľčo jedinou zlou postavou bol (okrem žralokov) biely muž... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková frančíza vhodná do videopůjčoven. Herecké výkony dobré. Možná trochu stupidní zábava. Má to krev, gore a poselství o klimatické změně. V této souvislosti mi nejde na rozum pro v Africe, Arábii a východní Indočíně stále dramaticky roste počet obyvatel, zatímco Evropě dlouhodobě vymírá a je nahrazovana islámským africkým obyvatelstvem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čakal som imbecilný a trápny trash typu Sharknado a dostal som regulérny a funkčný horor s trochu prehnane inteligentnými žralokmi, ktorý na 5 megový rozpočet ponúka solídne napínavé divadlo. Postavy sú dostatočne dobre napísané a typovo obsadené na to, aby ma zaujímalo, či prežijú. Najviac som fandil hlavnej hrdinke v podaní nádhernej Tanie Raymonde. Scénami so žralokmi film šetrí, ale keď už sa ukážu, tak to nie je žiadny trapas. Väčšinu času tu sú za neviditeľnú hrozbu, čo podkresluje solídna hudba. Ľakačky tiež fungujú. Gore scén je tak akurát. CGI je akceptovateľné, len ich útoky sú miestami absurdne vtipné. Podobne ako v jednotke sa často znenazdajky objavia a behom sekundy zožerú nejakého chudáka. Bren Foster sa dokonca predvedie aj v peknej bitke, ehm s človekom. Páčilo sa mi, že sa film odohráva v maximálnej miere v pekných exteriéroch. Len finále bolo už príliš naťahované a hrozbu v podobe niektorých ľudí si mohli kľudne odpustiť. Celkovo to je na DTV pomery vydarený film o zabijáckych žralokoch a nič lepšie v tomto podžánri už aj tak roky nevzniklo. 6/10. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Za mě pohodá jednohubka , která určitě neurazí, na jedničku samozřejmě nemá , ale je to stokrááát lepší jak dvojka u které jsem skoro usnul. Na běčkovej film byly digitální žraloci taky dobře udělaní , takže se na ně dalo koukat ( néé jak u jiných béčkovejch žraloků , u kterých se musíte smát ) , takže za mě pohoda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původní Útok z hlubin řadím mezi svých TOP 5 nejlepších filmů se žraločí tematikou, které jsem dosud viděl, přestože si o něm myslím, že je jen lepším průměrem. Dvojka byla dle mého naprosto zbytečným pokračováním a tenhle díl je sice o malý fous lepší, ale i bez něj bych se klidně obešel. Takže je vám asi jasné, že já určitě nebudu patřit mezi fanoušky tohoto filmu. Není to sice vyložená žraločí kravina, ale poslední dobou mě už unavují filmy, které se snaží těžit jen ze známého a úspěšného jména svého předchůdce. Tady hrál velký prim podmořský svět. Podvodní záběry byli nádherné – úchvatné a já si je neskutečně užíval. Bohužel hlavní náplní bylo něco jiného. Je zde jistá spojitost se dvojkou a to jmenovitě alfa samice Bella. Tady se však objeví jen v jednom záběru a následně se přesuneme k samotným potomkům. Žraločích útoků je tu poskrovnu, nicméně na rozdíl od digitálních prcků (mláďat) z dvojky, se tu dočkáme i nějakých těch slušných gore scén, ale i nevábných speciálních efektů a počítačových dodělávek (na první pohled patrných). Aby toho nebylo málo, čeká na nás i celá řada dialogů, slovních i pěstních šarvátek mezi vědci a Lucasem a jeho bandou, které už tak dobré nebyly. Jako bonus tu máme docela pěknou hlavní hrdinku, která se po většinu času producíruje před kamerou v plavkách, nebo rozepnuté potápěčské kombinéze. Budeme řešit její vztah s bývalým i její lásku k žralokům, otázku lidskosti a samozřejmě nesmí chybět ani akční souboje a výbuchy. Ten malý ostrůvek byl na první pohled docela útulné místo ke krátké dovolené a potápění, ale v době destrukce a útoku žraloků, doslova pekelným vězením. Deep Blue Sea 3 má tak svou celkovou kvalitou blíže spíše k podprůměrné dvojce, než původnímu originálu.40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice – Kapské Město. (ČSFD)

Reklama

Reklama