Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Pro mě numero uno amerických talk show. Na youtube sjíždím další a další díly a drtivá většina jsou perfektní zábava. Nejradši mám část cold open, monolog a tweets and emails, ale skvělé jsou i rozhovory. Craig si dělá prču ze všeho a ze všech a baví se s hosty klidně o úplných blbostech. K tomu jeho skotský přízvuk a nebetyčné charisma (on to Sebevědomí v Trpaslíkovi nehrál pro nicc za nic :-)). Takřka nevyčerpatelná studnice perfektní zábavy. Jsem zvědav, jestli někdy Craig přebere po Lettermanovi talkshow v prime-timu. Je na to samozřejmě nejlogičtějším a nejlepším kandidátem a rozhodně by stálo za to, že by se mu "pod kudlu" dostávala opravdu ta nejelitnější celebritní liga. Na druhou stranu by v onom vysílacím čase už asi nebyl Geoff a neustálé pubertální a nekorektní vtipy. A to už by prostě nebyl Craig. Ellen Page: "I like your snake mug." Craig: "Thanks very much, it's a substitute for small penis. Actually no, it was a double bluff, I've got a huge penis." ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Všechny rozhovory, které jsem kdy z show Craiga Fergusona viděla, mě pobavily. Má v pořadu spoustu drobných fórů, kterými se odlišuje od konkurence (mluvící kostlivec-pankáč, chřestýší hrnek, foukací harmonika pro hosty nebo "trapné chvilky" mluví samy za sebe), dokáže ale i zaujmout a klást chytré otázky (no, většinou si u toho dělá legraci ze sebe, popřípadě z hosta...). Poslední interview s Jennifer Beals mě vyloženě rozesmálo. ()

Reklama

horacko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne to, čo chýba vo vysielaní slovenských televízii. Videl som už mnoho dielov a priznávam, že veľmi záleží od hosťa, ale tak či tak ide o vtipnú zábavnú reláciu, pri ktorej som sa zatiaľ vždy výborne bavil. V českej televízii sa tomuto programu najviac podobá talkshow s Jánom Krausom, čo mimochodom má tiež pomerne slušnú úroveň, no lacný brak ako Adela show nesiaha tomuto programu CBS ani po členky. Craig Ferguson a jeho škótska angličtina ma zatiaľ stále bavia, a myslím, že ma tak rýchlo ani neomrzia. Letterman taktiež výborný, ale toto mám o malý kúsok radšej. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Craigova show rozhodně patří mezi to nejlepší, co se mezi americkými talk-show dá nalézt. Oproti nudnému Lettermanovi a lehce trapnému O'Brianovi je Craig velmi vtipný a sympatický. Hlavním znakem jeho rozhovorů je to, že vždy před začátkem roztrhá papírek s otázkami a nechá rozhovor vést částečně spontánně. Některé rozhovory pak vyloženě nemají chybu. ()

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Craiga Fergusona mám ze všech moderátorů šou tohoto typu absolutně nejradši. Spousta humoru a popkulturních narážek, to je moje. Nejlepší díly jsou ty, ve kterých se objevují James McAvoy, Nathan Fillion a úplně nejlepší jsou pak ty s Craigovým starým kámošem Gerrym Butlerem. Zajímaví hosté se smyslem pro humor = koření úspěchu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)
  • První epizoda s Craigem Fergusonem byla vysílána 3. ledna 2005, poslední 19. prosince 2014. Celkem se objevil v 2 058 epizodách. (jarks)

Reklama

Reklama