Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 4
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 4

Recenze (367)

kikuka 

všechny recenze uživatele

Je funky sledovať vlastne variáciu na X-Files, teda, čo sa týka postáv: racionálne a logicky situovaná ženská postava, oproti nej "fikcionalista", dvaja spoluhráči a dokopy fasa tím. Šarmantné, vtipné, hravé, chytľavé bez toho, že by si robilo srandu z prípadov, ktoré sú predmetom vyšetrovania, nech sú už akokoľvek bizarné. Som naozaj zvedavá, ako dlho sa podarí udržať hranu medzi hlavnými postavami iskrivú a do akých rozmerov mi Nathan popriberá. ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Slušný krimiseriál, který je zde hodně přeceněn, protože mi přijde obyčejnější než třeba Myšlenky Zločince, kde je zajímavé profilování vrahů nebo Sběratelé kostí, kde vyšetřují podle zbytků kostí na místech činu.Bál bych se i srovnání s Hankem Moodym, protože do něj má hlavní hrdina poměrně daleko.Jinak mě to ale samozřejmě baví,je to dobrý oddychový kriminální seriál.A ještě jednu věc - nechápu proč se to jmenuje Castle na zabití a ne prostě jednoduše Castle.A ke sloveskému názvu se snad ani vyjadřovat nebudu. 75-80 % ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriálek, kterému s přehledem vévodí Nathan Fillion, který se neustále snaží sbalit půvabnou Stanu Katic. Detektivní příběhy tu nejsou nijak složité a dechberoucí, ale většinou fungují, hlavní složka je humor, který je zde spíše decentní oproti Californication, přesto každý díl má spoustu povedených momentů, některé hlášky mě dost pobavily. Je to oddechový seriálek, který má potenciál minimálně na další sezónu, pokud autorům nedojde vtip, Fillion je prostě sekáč, kterému se nedá odolat, jeho rošťácká image a jednání má fakt něco do sebe, jsem rád, že po seriálu Drive si našel dobré angažmá. Vedlejší postavy jsou tu ořezány na minimum, ale občas aspoň slušně nahrávají hlavní dvojici. Druhá sezóna přinesla mírný pokles kvality, ze čtyř hvězd jdu na třiapůl, některé díly jsou totiž moc vatové, jiné jsou naopak skvěléa přinášejí občas zajímavé příběhy a hostování známých jmen. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se vrhla na tenhle kousek a hned u první epizody jsem si říkala, vždyť ten Rick Castle mi někoho připomíná, ano je to Hank Moody z Californication, zlobivý záletník, ale není to tak uplně pravda, Rick není tak špatný otec jako Hank a taky to není takový alkáč. Jinak herec Nathan Fillion a herečka Stana Katic jsou mi celkem sympatický a přijde mi, že i ty případy, co spolu řeší, jsou celkem zapeklitý a zajímavě udělaný, zatím mně to celkem baví, uvídíme jak to bude dál. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen prachobyčejný, novodobý americký kriminální seriál, jakých je sto. Nemám rád složité rozpitvávání detailů a přehnané mudrování. Vlastně mě ani moc nezajímá, kdo je vrah a představa, že bych si lámal hlavu nad podobnými blbostmi každý den je strašná. Vlastně tento typ seriálů není vůbec podle mých představ. Tak dobře, seriály nemám rád spíš žádné, já chci filmy. ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • Čas 04:20 – na obalu, který patolog podá Castleovi, je vidět nesmyslné složení cukrovinky v češtině: vysoká fruktóza, kukuřičný sirup, umělá barviva a příchutě, Red 5, Žlutá 3 a 16, Boršč. (Proste..Jana)
  • Pod jménem hlavního hrdiny filmu Richarda Castla (Nathan Fillion) vyšlo několik knih i ve skutečnosti. Jméno autora, který pod pseudonymem Castle tvoří, je přísně střeženo. Knihy, pod kterými je podepsán, jsou „Heatová a vlna žáru“ a „Heatová a žhavá odhalení“. Autorem je Andrew W. Marlowe, tvůrce seriálu. (pufina)
  • Postava Cheta Palaburna, přítele Marthy (Susan Sullivan), se v seriálu nikdy neukázala. Jeho podobu můžeme vidět pouze na fotce ze střední školy. (CrashONE)

Reklama

Reklama