Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Z natáčení 4
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Z natáčení 4

Recenze (367)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Vtipný krimi seriál, který si drží svůj směr po celou dobu. Nesledujeme jen jednodílové vyšetřování, ale je zde i v pozadí celistvý příběh, který je poměrně zajímavý. Kdyby ale seriál nesměřoval lehce do komedie, jednalo by se o šílenou tuctovku. Hlášky Castla a jeho "dětinské" chování je strašně fajn. (hodnocení po 2 sériích) ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak předně, Nathan Fillion je boží a charisma má na rozdávání. Je to chytré, vtipné, Stana Katic je kočka a Castlova dcera jakbysmet. Postavy jsou propracované a narozdíl od jiných seriálů, zde mi nevadila romantická rovina. Dialogy pobaví a celé je to švitořivé a často jsem se zasmál. Narážky na Firefly a Fillionovu ikonickou roli kapitána Malcolma Reynoldse skrze seriál mě neskutečně těší. Když se tam objeví herec z Firefly, tetelím se blahem. Protože Firefly je pro mě Top! ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najnahláškovanejšia kriminálka, najsympatickejšia vyšetrujúca dvojica a prípady, ktoré nejdu zakaždým podľa klasickej schémy. Oddychovka do nepohody a zároveň našlapaná a inteligentná zábava, ktorá svoj potenciál nevyčerpala prvou sériou a aj s narastajúcim počtom dielov chémia medzi Nathanom Fillionom a Stanou Katič stále funguje na jednotku s hviezdičkou. A pri pohľade na to, ako si to obaja evidentne užívajú to nie je ani prekvapujúce. ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Krimi seriál založený spíše na interakci hlavních postav než na samotném vyšetřování. Výborná zábava, pokud neočekáváte "vědeckou" kriminálku ve stylu CSI. Nathan Fillion je neskutečně charismatický a roli úspěšného a chytrého spisovatele, trousícího jednu hlášku za druhou, si vyloženě užívá. Scény, kde detektivům popisuje jak by se zločiny odehrály v jeho románech patří k nejlepším okamžikům seriálu. Stana Katic je k němu vybraná výborně, zdatně mu sekunduje a krásně to mezi nimi jiskří. Pozadu nezůstává ani spisovatelova rodina – vzorná dcera i potrhlá matka. Škoda poměrně velké nevyužitosti dvojice detektivů Ryan/Espozito. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

K pětihvězdičkovému pilotu se zbytek dílů bohužel nepřiblíží, originalita taky není příliš velká (kriminální zápletky nebo uspořádání týmu je prakticky Mentalist), ale ta tady není příliš důležitá, protože chemie mezi Castlem a Beckettovou funguje téměř dokonale. Jen ta dceruška je na můj vkus příliš přemoudřelá skautka, co se rozbrečí, když neřekne tátovi, že v metru jela na černo...Po první sérii 80%.___________ Po prvním dílu druhé série křičím: Beckettová, mazej se ostříhat!!!______________V průběhu druhé série zvyšuji hodnocení, zápletky jsou čím dál lepší, a je opravdu radost sledovat Castla, i když čte jen třeba noviny. Po zásluze nás čeká třetí série, snad se vysoko nasazená laťka udrží. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • V 17. díle 6. řady "In the belly of the beast" se hlavní postava Kate Beckett (Stana Katic) objeví v několika "mučících" scénách. Všechny tyto scény, kromě pádu ze srázu, natáčela sama Stana Katic bez využití kaskadéra. Když měla po natáčení popsat tento díl jedním slovem, zvolila slovo "fun", v překladu "zábava". (macuzuz)
  • V epizodě si Kate (Stana Katic) prohlíží a zkoumá průstřel po kulce v hrudníku. Na těle však není vidět žádná další jizva mimo té od kulky. Kate však prodělala vážnou operaci srdce, takže by měla mít velké jizvy na hrudníku. (Viki111)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno