Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 134
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 134

Recenze (94)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti NCIS působí akčněji a postavy mám také nějak raději. Původně jsem seriálu dával 4 hvězdičky, ale časem už se začínají "okoukávat" a se čtvrtou řadou je to už tak nějak spíš nuda a průměr. Působí to nevyváženě. No a protože je ohlášena další řada a dokonce se drze scénaristé pokusili o dalčí odnož (odnož z odnože???) formou NCIS:RED, neočekávám obrat k lepším a stahuji hodnocení na 3. ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Kvalitou nejspíš horší než starší brácha, ale je to akčnější a víc se tu běhá a střílí. Ústřesní parta je sympatická a působí na mě více semknutě a kamarádsky než z původního NCIS. Celému ansáblu jednoznačně vévodí G Chrise OConnella, který se zas po dlouhé době dostal do lepší ligy. Sam je slušný drsňák a s Gm tvoří skvělou dvojku. Nicméně, za hlavní dvojkou se vůbec neztrácí drsňácká a přitom velice ženská Kensi (s kterou bych se nebál něco si začít, na rozdíl od Zivi u které by první hádka mohla skončit s kudlou v mém břiše). Kensi je zároveň mojí oblíbenkyní a Daniela Ruah je velice půvabná. Jen ta Hety mi tam nějak nesedí. Stejně jako v původním NCIS se i tady vtipkuje,hláškuje a slovně přestřikuje a je radost se na to dívat a když de do tuhého tak i ta akce je solidně natočená. Jo možná to vykrádá z NCIS co může, ale ono to funguje a pořád to patří mezi ty lepší kriminálky. Možná trochu jednodušší a čistě pro efekt a zábavu, ale pořád kvalitní. Když na to v TV narazím s chutí se podívám. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off seriál, který navazuje na 6. řadu NCIS. Dobrým nápadem bylo vidět NCIS také na jiném místě působení. Ale NCIS: Los Angeles již není tak úspěšný. Chybí mi zde hlavně laborka a pitevna a kromě toho zde také není zdaleka tolik vtipných scén a hlášek. A nebo se jedná o vtipy, které mě nijak neosloví. Potěšilo mě ale, že se v několika dílech objevuje ředitel NCIS Leon Vance a asi ve dvou dílech Abby Sciutová, forenzní analytička z NCIS. Teoreticky se zde mohl objevit i Gibbs, protože se během operací v Srbsku a Rusku spřátelil s agentem G. Callenem. Postava Callena je zajímavá tím, že se stal sirotkem, který prošel asi 37 dětskými domovy nebo náhradními domy pěstounských rodičů. A také tím, že o jeho dětství není mnoho známo a ani on sám neví, jaké je jeho křestní jméno. Dobře vytvořená je postava Hetty, která ač je velmi malá, ostatní převyšuje bystrostí a je vždy nad věcí. Původní záměr byl dobrý, ale ve výsledku se jedná jen o další průměrný seriál, který si dle mého názoru mnoho diváků nejspíš nezíská. Svědčí o tom i více než o 20% nižší zdejší hodnocení než u NCIS. A navíc vytvářet další spin-off, který se jmenuje NCIS: Red, mi přijde celkem zbytečné. Původní NCIS je i podle stanice CBS velkým tahounem a podle mě stačí, protože laťka byla nastavena velmi vysoko a bude se jen obtížně překonávat nebo vyrovnávat. ... Pilotní díl NCIS: Red byl diváky odmítnut. Jsem zvědavý, jak dopadne nový spin-off NCIS: New Orleans. ()

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Další z řady debilních kriminálek, v čele s namakaným negroušem, co z tlamy vypouští moralistická hesla typu " prachy bych neuradl ani drogovýmu dealerovi ", jeho cool parťákem, kterej srší rádoby vtipnejma hláškama a naprosto nesmyslnou scvrklou pidibabou, která týhle sebrance dává příkazy. A třesnička na dortu je úvodní znělka, která postrádá jakýkoliv hudební nápad... Celej seriál se bere hrozně vážně a kvalita pokulhává. Zkrátka a dobře, je to trapná kokotina se vším všudy... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Michele Poulik, ktorá 12 sérií pracovala v tíme tvorcov seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) ako set dekoratér. V lete 2021, počas príprav 13. série, napokon prehrala svoj boj s rakovinou. (koba)
  • Epizóda je venovaná Miguelovi Ferrerovi (Owen Granger), ktorý niekoľko rokov zápasil s rakovinou hrdla, no napriek tomu naďalej spolupracoval pri natáčaní seriálu NCIS: Los Angeles. Keď choroba začala ovplyvňovať jeho hlas, tvorcovia túto skutočnosť zakomponovali do deja 8. série. Miguel Ferrer nakoniec chorobe podľahol začiatkom roku 2017 v priebehu vysielania 8. série. Hoci v tejto epizóde nebol herecky prítomný, jeho hlas možno počuť v záverečnej piesni "Knocking on Heaven’s Door," ktorú hrá kapela "The Jenerators," ktorej bol členom. (koba)
  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)

Reklama

Reklama