Reklama

Reklama

Thor: Temný svět

  • USA Thor: The Dark World (více)
Trailer 1

V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu. Čeká ho sblížení s krásnou Jane Foster (Natalie Portman), avšak události Thora přinutí obětovat vše, aby zachránil lidstvo. (Falcon)

(více)

Diskuze

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak mne napadla aj jeho ucast v komikse Spider-Mana, lenze tam to vsetko stoji a pada na Spideym. A taktiez, Loki je vedlajsia postava, takze to nic. Ziaden samostatny komiks s Lokim nepoznam, alebo som sa zatial k ziadnemu aspon nedostal. Napadol mi aj ten prequel, lenze tam neviem ci je prave co rozoberat. Zrejme nie.  Ak by sa niekedy v buducnosti fakt marvel odhodlal k nejakej solovke, tak si netrufam tipnut o com by mala byt. :D O plodeni roznych deti zrejme nie. :D (Ale o tom mam len velmi male poznatky zo serie Amazing Spider-Mana) Napada mi jedine ked tak solovka po udalostiach Thora a zaroven pred udalostami Avengers. Napriklad to ako sa dostal na neviem aku planetu, ako sa skontaktoval s Thanosom a Chitourami a dalsimi. Ako ich presvedcil aby sa k nemu pridali. (Viem, ze v tom bol Teseract, ale aj tak) Lenze na druhej strane, to nie je az taka dolezita a rozsiahla zalezitost aby sa kvoli tomu musela robit solovka. :D Ale aj tak si myslim, ze solovka s Lokim by mohla byt zaujimava.

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, NiaWolf

nirvanafan

nirvanafan (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Solo komiks s Lokim pochopitelně existuje, stejně tak seriál Thor and Loki Blood Brothers je de facto sólovka Lokiho. Jenže to je příběh, který je v návaznosti na předchozí dění docela mimo mísu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

66pepo66

Spíš mě napadlo jestli existuje nějaký solo Komix z Lokym že je to tak najednou napadlo?

Tedy každý hrdina má svého záporáka, kdo by to mohl být? Loky je přece sám záporík ne?

Mno možná by to mohly udělat napůl z Deadpoolem? B)

Ale jako sólovku to moc nevidim. :)

na příspěvěk reagoval nirvanafan, 66pepo66

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tiez nad tym premyslam, ale uprimne mi je to celkom jedno. :D Pre mna za mna nech sa po Thor 2 odprace niekam na inu planetu a spriateli sa s Red Skull aby spolu mohli podniknut nejake kroky vramci pomsty napriklad. :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

NiaWolf

NiaWolf (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak ono slovní spojení Dark world působí tak nějak fádně, když tam dáš kingdom, tak to víc poukazuje na to, kde se to odehrává (tj. fantasy středověk)....nebo jednoduše Němci musí mít vždycky něco extra :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

NiaWolf , LizianShaw

Čím je to údernějiší?

Já myslel že Svět, tedy World

Je daleko údernějiší než království tedy Kingdom?

Není liž pravda? :)

 

Spíš jim jde to Kondom daleko víc do huby než Worldffff.... :D

 

Jo jsou, je tam pár záběrů....

Thor v metru, ptáci, nebo co to je.... a nepopíratelně ten modrý výbuch v dáli.

Nezapoměl jsem na něco? :)

 

Spíš bych řekl že ten německý trailer je o dost okleštěn.... asi pro jeho větší údernost. B)

Nechtěli tolik spoilerovat, to chápu.... :)

na příspěvěk reagoval NiaWolf

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

28.08.2015

Kariéra Madse Mikkelsena nabírá zajímavé obrátky. Dánský herec strávil pár let v seriálovém Hannibalovi, ten ale právě končí a Mikkelsena volá Hollywood. Už před pár lety jej Marvel chtěl jako… (více)

Reklama

Reklama