Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Hyssi k tomuto seriálu (18)

Season 1 (2015) (S01) 

Daredevil je pro mě zatím nelepší marvelovka... Bez prdele zatím opravdu topovka od Marvelu. V seriálu je skvělá akce, drama i hudba. Musim také pochválit záporáka, který je opravdu skvěle napsaný a líbil se mi. Celkově většina postav mi přišla sympatická až na Karen, která patřila k mým méně oblíbeným. Když se bavíme o záporácích hádám, že další bude Vanessa, která mi zatím přijde taková méně zajímavá... Ovšem celkově první sezóna byla skvělá až famózní podívaná... Těším se na druhou sezónu.. [97 %] ()

Do ringu (2015) (S01E01) 

Většina seriálů vsází na pomalejší start, ale Daredevil na to jde trošku jinak zato skvěle. Na to že je to první díl je zde hodně skvělé akce, která je doprovázena skvělou kamerou. Souboje jsou opravdu skvěle natočeny a mně se hodně líbí. V díle jsem nenašel jediný moment, kdy by mě  nebavil, pořád se něco děje a není to jen zdlouhavé kecání jak často v seriálech býva. A to funguje první epizoda je díky tomu úplně skvělá. Těsím se na další... [99 %] ()

Cut Man (2015) (S01E02) 

Druhá epizoda pokračuje v nastoleném tempu z první epizody, která byla famózní. Celý díl jsem si neskutečně užíval a jsem rád, že seriál ještě přidal na surovosti. Jediná pasáž co mě moc nechytala byla ta v baru, ovšem ta měla tak 4 minuty celého dílu. Samozřejmě musím vypíchnout bojovou scénku na konci, která byla prostě neuvěřitelná... A ještě za zmínku stojí skvělé flashbacky, které si maximálně užívám. A ještě si zde udělám soukromý tip, tím je že Foggy je záporák :D  [92 %] ()

Králík ve sněhové bouři (2015) (S01E03) 

Ja nevím jak to ten seriál dělá, ale já se nenudím ani vteřinu celé epizody... I když díl se věnuje spíše právnické pasáži tak mě i tak dokáže pořádně zabavit.. Musím ještě vypíchnout ten soud, protože ten byl vážně skvělý... Celkově zase topovka [95 %] ()

V krvi (2015) (S01E04) 

Díl, který se po většinu času věnuje hlavnímu záporákovi, který vypadá docela zajímavě, tudíž díl byl bohatý a opět dobrý, ovšem jediné co mi vadí je dějová linka s Karen, která není zatím nijak zajímavá.. Slabších pět hvězd.. [88 %] ()

Svět v plamenech (2015) (S01E05) 

Ty pičo :D Díl plný skvělé akce a zvratů, které by nepředpověděl ani Einstein. Opravdu skvělý díl, a jsem zvědav jak to dopadne s Mattem... Z dílu plyne ponaučení : Nikdy něvěř negrům ;) [100 %] ()

Zavrhnutý (2015) (S01E06) 

Seriál jde snad k lepšímu i když to už ani nejde... Díl vyvážený akcí a hajzlem Fickem, který je dosti nepříjemný záporák... Nevěřil jsem nikdy, že dám někdy něčemu 6x pět hvězd, ale seriál je zatím famózní... A z největšího hajzla Rusa se vyklubala docela sympatická postava, škoda ho.. [100 %] ()

Stick (2015) (S01E07) 

Díl nám představí novou postavu Sticka, který je mi zatím dosti nesympatický a spíše mě sere. Zato hlavní postava Matthew se mi zamlouvá čím dál tím více. Opět bych pochválil akci v dílu, která je opět a opět skvěle natočená i sestříhaná. [95 %] ()

Stíny ve skle (2015) (S01E08) 

Začnu tím, že se mi strašně líbily flashbacky na mládí Fiska. Ty byly opravdu srdcervoucí... Fiskovi bylo věnováno v díle hodně času na plátně a momenty s ním byly opravdu skvělé... Ovšem už jsem věřil, že pomalu Ben Urich společně s Matthewem mu dupou na paty, ale pak přišel opět famózní závěr se zápletkou a vše je opět ztraceno... Skvělý díl byl skvělé vybalancován akcí a jinými prvky... Opravdu dílu není co vytknout.  [100 %] ()

My o vlku (2015) (S01E09) 

Po prvních 8 minutách zpovídání se jsem byl docela znuděný, ovšem pak přišla na řadu opět akce a já jsem byl zabaven celou dobou až dokonce dílu.. Konečně někdo zjistil kdo je Daredevil, a jsem zvědavý jak s tím naloží. Škoda slabšího startu... [90 %] ()

Nelson v. Murdock (2015) (S01E10) 

Jednoznačně nejslasbší epizoda zatím. Spíše kecací díl, který byl zajímavý pouze z pohledu Karen, která našla matku Fiska. Což mě velice překvapilo, a za tento zvrat jsem velice rád... Nudnější díl, ale stále vysoce kvalitní... [79 %] ()

Stezka spravedlivých (2015) (S01E11) 

Za prvé bych řekl že jsem hodně rád, že v seriálu nejsou ohrané klíšé... Následovně bych řekl, že první půl hodina dílu byla absolutně zbytečná kecací sračka, ale pak se opět přešlo k akci a bylo to super. Následovně bych řekl, že charakter Karen jak už podle jména napovídá je úplná píča. Opravdu je mi hrozně nesympatická a hrozně mi vadí... Mám doslova chuť přeskočit dialogy s ní. Pochválil bych opět finální scénku, která je jako vždy neskutečná... Ale celkově zatím nejslabší díl... [60 %] ()

Ti, které jsme opustili (2015) (S01E12) 

Opět se vracím k pěti hvězdám, protože díl nabral opět na obrátkách... Nebylo zde opět moc akce, ovšem dialogy mezi charaktery byly aspoň zajímavé... Ale opět se potvrdila "skvělá" postava Karen, která tentokrát zabila jedinou naději Daredevila Bena Uricha.... Ovšem v celku se mi líbily zvraty v dílu i akce a dialogy.. [92 %] ()

Daredevil (2015) (S01E13) 

Famózní díl... V díle fungovalo vše : atmosféra, tak akorát akce i drama, vztahy mezi postavami prostě vše. Famózně zakončená série... Konfrontace mezi Fiskem a Lelandem se mi velice líbila, ovšem pak přišla finální konfrontace mezi Daredevilem a Fiskem, a ty ji totálně zastínila. Skvěle sestříhaná a natočená bitka. Strašně se mi líbila... Celkově výborné zakončení... [100 %] ()

Bang (2016) (S02E01) 

Druhá série začala opět z ostra a mně se to líbilo. Ovšem start o trošku slabší než u první série, ale stále skvělé.. Strašně se mi líbí, že když Daredevil zastavuje nějáký zločin tak prostě nečeká, a zabrání tak na dalším poškození... Například spiderman by tam začal dělat ještě nějáký nesmyslný píčoviny tanečky atd... a mohlo by se ještě něco stát... Také je nám představen nový záporák, který zatím vypadá dosti surově, ale nevím jestli se k Fiskovi vůbec příblíží, přeci jen Fisk je skvělý záporá, který má svůj skvělý příběh a minulost... Také se mi líbila konfrontace na konci, která jako každá bojová scéna je skvělá. Zatím docela tajemný začátek, který se mi zatím poněkud líbí.. [85 %] ()

Psi do přestřelky (2016) (S02E02) 

Slabší díl. Oproti nastolenému tempu Daredevila se tenhle díl opravdu nepovedl... Málo akce, málo děje, málo napětí. V tomhle dílu jsem se prvních 40 minut nehorázně nudil. Ovšem pak přišla na řadu akční 20 minutovka a opět vše zpravila. Opravdu říkám to znova a znova akce v Daredevilovi je úplně famózní, jen škoda že akce v dílu moc nebylo. Ovšem celkově slabší průměr.. A ještě musím říct, že oblek Daredevila vypadá jak prdel z jednou půlkou. [48 %] ()

Ti nejlepší z New Yorku (2016) (S02E03) 

Po většinu času díl spíše dialogový, ale není to myšleno ve zlém.. Dialogy v dílu jsou skvělé a taky skvěle pasují. Na plátně je věnováno hodně času našemu novému záporákovi Punisherovi, který je jako Fisk opět skvělý.. Je hodně podobný Daredevilovi ovšem s jediným rozdílem, že zabíjí :D Následně zde byla bitka s Pekelnými psy, kdy Daredevil opět ukazuje svoji schopnosti, a celkově tahle bitka patří k mým nejoblíbenějším zatím v celém seriálu.. [99 %] ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

Musím říct, že tenhle díl patří k nejlepším seriálu. Punisher je vysoce sympaticka postava, a byl jsem hrozně rád že se na plátně objevuje docela často. Spolupráce Punisher Daredevil je jedna z nejlepších co jsem kdy na seriálovém plátně viděl... Následovný proslov Punishera, ten byl neuvěřitelný, geniální, slzy do očí vrážející masterpiece.. Následně je zde představena nová postava Elektra, jelikož jsem nečetl komiks nemám zatím co k ní říct, ale podle mě to bude otravná kunda.. Skvělý díl, prosil bych si více takových. [100 %] ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama