Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud se s baterkou hledí do tmy a pochoduje se po mořském dně, vzpomínal jsem na nedávné a zapomenuté Pod vodou a divil se, proč se nepřidá na množství atrakcí a nadsázky. A pak Jason Statham aktivuje svoje cheaty a přijde ještě daleko větší ohňostroj, než v jaký jsem se odvažoval doufat. Přiznaný zamilovaný přístup k béčkům, jaký žene hlavního hrdinu ke schopnostem Supermana, dost možná není možné překonat a pokoušet se o to v podobném měřítku může být i trochu škoda. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nový Meg sráží na kolena hlavně zbytečně dlouhá "úvodní" pasáž z příkopu, která je v té tmě hrozně nepřehledná a ubírá tak filmu extrémně na napětí. Obsahuje sice jednu velmi nepříjemnou smrt, ale jinak nepředvede víceméně nic. Vedlejší postavy mizí jedna po druhé bez toho, aniž byste vlastně poznali, kdo to zrovna vypustil duši (protože je tam tma) a vy jen čekáte, kdy už to začne být ten zábavný popcorn, na který jsme se všichni těšili. Ta pravá sranda tak nastává až v poslední třetině filmu. Chemie mezi postavami je funkční a správně přiblblá, hlášky fungují a konečně vás to začne bavit. Ve finále z toho tak vyleze aspoň průměrné zábavná letní žánrovka, která je pro fanoušky žraločích honiček fajn, ale pro zbytek? To už je na delší debatu. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....išlo tam o život (akože), ale mne to bolo jedno.....nudné .....J.S. ako vždy - bol tam....ostatní dosadení dľa súčasného vzorca .............ale hlavne triky - pôsobili nechcene komicky = slabota a to je rok 2023 a film s  veľkým rozpočtom....možno viac peňazí pre "trikárov" a menej pre hercov.....na nudné poobedie v TV ok..... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejný recept jako v prvním snímku z roku 2018, avšak s koňskou dávkou absurdní akce a podivných dialogů. Tak zhruba nějak takto lze v jedné krátké větě popsat snímek Meg 2, který zhruba do své první poloviny dokonale naplňuje koncept nenáročně zábavné podívané. Bohužel, v polovině druhé se tato křehká symbióza s divákem zcela přetrhá díky syndromu "víc atrakcí než v předchozím dílu". Právě tento element pak působí tu největší spoušť, jelikož veškeré scény se najednou stanou divoce sestříhanou nepřehlednou digitální změtí, z níž si nemáte šanci cokoliv vzít. Pomyslným posledním hřebíčkem do rakve je pak nevzhledné CGI a trestuhodně nevyužitý potenciál obřích žraloků. Ve finále tedy dostaneme velmi průměrnou záležitost, která je i díky přeplácaným nikam nevedoucím dějovým odbočkám odsouzená skončit v hlubokých zákoutích všeobecného zapomnění. (Viděno v kině CineStar IGY České Budějovice) „This was a bad idea.“ ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi už mne přehnané akční scény na efekt přestávají bavit. Buď to a nebo byl tento počin opravdu velmi slabý a nezáživný. Skoro dvě hodiny a nakonec mi stejnak připadá, jako by se ve filmu neodehrálo vůbec nic zajímavého. Průzkum příkopu jsme si přeci odbyli již v jedničce a tentokrát byl zahalen do mnohem větší tmy a obohacen pouze světelnými záblesky, které nepochybně potěšily každého epileptika. Nebavil jsem se a po 40 minutách jsem měl již velmi silná nutkání odejít. Odpad sice nedávám, ale narozdíl od ucházející jedničky to byl velmi překvapivý propadák. Co mohu alespoň pochválit a obhájit si tu jednu hvězdu? No, pokud na tom někomu záleží, alespoň speciální efekty u příšer vypadaly moc hezky a občasné humorné příhody potlačily mé rostoucí choutky rozmlátit televizi a ukončit tak to trápení..... 20% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • V Londýně byly v den premiéry na řece Temži k vidění tři veliké hřbetní žraločí ploutve – ty na řeku umístilo oddělení marketingu v rámci propagace filmu. Makety ploutví vážily 300 kg a největší z nich měřila na výšku okolo 5 metrů. (fiLLthe3DD)
  • Ben Wheatley měl původně režírovat pokračování filmu Tomb Raider (2018). Jelikož však byla produkce tohoto filmu neustále odkládána, souhlasil Wheatley s režií tohoto snímku. Realizace druhého Tomb Raidera se nakonec neuskutečnila. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama