Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgické vzpomínání a záporák čas v hraje prim. Matthew Perry sešel úplně neuvěřitelným způsobem. Ten regulérní díl by nešel natočit. Bylo by to strašně depresivní. Vzpomínání ale naštěstí funguje. Zkažené záběry, historky z natáčení. Jen otrapa Corden se vesral do role moderátora a pouze dokazuje jak moderní "humor" sešel. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Popularitu Přátel jsem nikdy nepochopila, mně ten seriál vždycky připadal naprosto dementní a nudnej a podle toho asi hodnotím i tenhle díl, hvězdička navíc za to, že chápu, že pro fanoušky seriálu to asi byla hodně emotivní a nostalgická jednohubka. Pro nefanoušky se tady ale žádná přidaná hodnota nenachází. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Totální fenomén. Absolutní chemie mezi ústřední šestkou. Nejprve obsadili Rosse (David Schwimmer), který to vyhrál se svým výrazem zpráskaného psa, pak přišla na řadu Lisa Kudrow a její Phoebe, která představovala přesně to, co tvůrci chtěli, a ještě to pozvedla. Následovala mnohatýdenní pauza, ve které nikoho dalšího nenašli. Až z úst Matta LeBlanca zněly repliky Joeyho skutečně vtipně. Problém byl u Courteney Cox, protože už byla známější, nicméně právě ta dodala Monice neuvěřitelnou radost. Následoval Chandler, jehož představitel Matthew Perry, když četl dialog, pořádně tím ožil. Castingově nejobtížnější prý byla Rachel. Trochu rozmazlená, trochu sebestředná. Jennifer Aniston ovšem v sobě měla opravdovost a vřelost, takže diváci jejímu vrkání s Rossem hned uvěřili. Šestice přátel se po letech v kompletní sestavě přichází rozloučit s newyorským bytem a po 17 letech (finále jsme se dočkali v roce 2004) vzpomínají na pár drobků z těch 236 epizod. Je to milé, místy hodně milé, ale hlavně je to totální guláš. Chvílemi je to dokument, jindy talkshow s mizerným moderátorem, pak se po molu projde Cindy Crawford v Rossových kalhotách, následně vzlykají vášniví fandové napříč kontinenty, jak jim tahle parta obrátila život naruby, na minutu přicházejí a mizí speciální hosté… Někomu stačí, že tahle šestka (mimochodem mistři pohybové komedie) přišla a pobrečela si (občas strojeně, to si přiznejme), já ovšem čekal o něco víc. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Celkově strašně divná koncepce aneb proč proboha do 104 minut musí vecpat, na jakej díl vzpomíná David Beckham? Nejzajímavější bylo vzpomínání producentů na to, jak dělali casting hlavní šestky, dokázal bych si představit povedenej dokument s nějakým starým footage z 90. let, ale to by to HBO nemohlo prodávat jako školní sraz celý party po patnácti letech. Každopádně by to mohlo být zábavnější, než tenhle polobulvární mišmaš moderovanej podlézavým nekonfliktním medvídkem Cordenem. Jinak je to spíš bolestný koukání na to, jak si polovina herců botoxy zmrvila obličeje. Paradoxně jediný dva normálně a pohodově působící lidi byli Matt LeBlanc a Lisa Kudrow, tedy ti, co byli v seriálu o něco víc komický figurky. Perryho svítící chrup mě děsil ještě víc, než ztuhlý kachní obličej Courteney Cox. Otázka zní, jestli to nebyla úmyslná narážka na epizodu s Rossovými vybělenými zuby. :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

reunion dvou tváří.Ta jedna se skládá z momentů.kdy herci jen tak sedí,povídají si,dívají se na nepovedené záběry,nebo předčítají scénaře.Tahle část je skvělá, zábavná,dojemná,nostalgická a přesně tahle bych si jakýkoliv reunion představoval.Pak je tu ovšem část druhá.V té je Corden,zbytečná camea celebrit,která jsou doslova vteřinová (a zbytečná...to jsem sice říkal,ale nemělo by to zapadnout),divně strojené rozhovory,modní přehlídka a nakonec i fanoušci sdílející to jak jim Přátelé změnili život.Tahle část je místy trapná,místy nudná a ve většině času zbytečná (zase) a vůbec nepasuje k části první.Jelikož u mě převládla nostalgie,Přatele miluji a u první části se sem fakt bavil,nakonec dám čtyři.Ale dojmy jsou přeci jen smíšené...nebo rozhodně smíšenější než sem čekal...80% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)
  • Setkání se mělo původně uskutečnit na konci května 2020, natáčení však bylo odloženo kvůli pandemii covid-19. (MTHRFCKR)
  • Herce Matta LeBlanca je ve filmu možné zahlédnout v tmavě modré košili s knoflíky, kterou nosil seriálový Joey, i když dnes má mnohem větší velikost. (MTHRFCKR)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama