Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

castor 

všechny recenze uživatele

Přežila své spolužáky, navrch tenhle výlet mezi mladé sympaťáky umírající hákem chlapíka v rybářské pláštěnce solidně vydělal. Takže se dalo čekat, že producenti budou chtít dál ždímat peněženky hororových fandů. Navíc někdo pořád ví, co se stalo (už dvě léta zpět). Hlavní hrdinka trpí traumaty, vydá se na dovolenou, jenže ouha, objevuje se i vrah, který mimochodem dokonale čte myšlenky druhých, je bleskurychlý a jako správný světový fotbalový útočník umí být ve správnou dobu na správném místě. Zrežírované je to obstojně, outfit Jennifer Love Hewitt se musí také líbit, jenže scénář musel být spíchnutý zatraceně rychle, takže je tahle story hodně bez invence. A napětí. A atmosféry. A tempa. A pořádných mordů… ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrné pokračování fajn slasheru. Nijak mě to neurazilo, nijak mě to neuchvátilo. Ano scénář nebyl top strop, nicméně zpracování bylo docela fajn, stejně asi jako prostředí. Herci nebyli nijak zvlášť otravní, tudíž mi to přišlo na pohodu sledovatelné. Hrdý na tvůrce však nejsem ani náhodou, a pořád se to mohlo vyvíjet zajímavěji. Věci se kupily a kupily, já jsem však moc neměl o co se ve filmu zajímat, tudíž jsem jen vychillovaně seděl a přehodnocoval co vlastně vidím. Nakonec to musím označit vážně jen za klasickej nudnej slasher. 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré už len ťahá z pôvodného snímku to najlepšie, ale v sterilnejšej podobe. Ale vynahradzuje nám to Jennifer Love Hewitt a jej ladné telíčko, plus skvelo podané slasher scény. Aj napriek niekoľkým hrubým logickým kiksom, z môjho pohľadu žánrový nadpriemer, teda po stránke remeselnej. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slabota! Pokračování je mizerné a bohužel i docela nudné oproti prvnímu dílu, většina věcí už tam působí prostě nelogicky. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je komplic a kdo vrah. Jediné, na co se dalo koukat, byla Jennifer Love Hewitt. Ještě se mi líbí vybrané místo na těch Bahamách. No a poslední scéna je pak vyloženě směšná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Viem, čo ste robili minulé leto", ktorý v roku 1997 natočil režisér Jim Gillespie som si hodne obľúbil. Je to výborný teenagerský slasher horror s hustou atmosférou. Dal som mu štyri hviezdičky. Avšak jeho pokračovanie, ktoré má na svedomí anglický niktoš Danny Cannon je príšerná sračka. Mal som čo robiť, aby som to vydržal dopozerať až do konca. Idiotský scénar a odporne nechutní herci ma privádzali do zúrivosti. Titul "Viem, čo ste robili minulé leto 2" je absolútna strata času a nehorázne veľká kopa hnoja. * ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Aby Julie James a její kamarádka Karla mohly odjet na Bahamy, musely odpovědět na otázku – Jaké je hlavní město Brazílie. Odpověděly Rio de Janeiro. Měly by pravdu ale pokud by žily mezi lety 1763 – 1960. V 50. letech se totiž začalo stavět nové město Brasília, které se stalo hlavní městem Brazílie dne 21. dubna 1960 (Stocki)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama