Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale vykleštěný horor, postrádající všechny hororové prvky. Ty jsou nahrazeny množstvím téměř identických scén, kde k smrti vyděšená Julie bloumá po temné místosti. Jediné, na čem tvůrci přidali je demence hlavních hrdinů, která zde překročila hranici únosnosti. Možná se dá zhlédnout jako parodie na horor, nebo jako něco pro diváky, kteří se nechtějí bát. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Při jedničce jsem se, (ano musím to přiznat :-)), celkem bál a mělo to atmosféru. Dvojka má bohužel atmosféru jen asi prvních 10 minut. Pak je fuč. Ze začátku ještě pár solidních lekaček a pak už nic. Jenom si přejete, aby už chcípli (a to většinou fandím všem!) A zvlášť jsem pochopil, co bylo myšleno v Scary Movie 1 "uřvanou nesympatickou, černoškou". Pozor SPOILER! P. S. Všimli jste si, že na konci, když Jennifer zabije vraha, který pak oživne (ne toto není vtip!) vystřelí z 6rané pistole osmkrát? Je fakt dobrá. ()

Reklama

Pit 

všechny recenze uživatele

"už k ničomu dobrému", už po prvom snímku bolo jasné, že aj keď náhodou niečo také ako dvojka vznikne, tak to bude ešte slabšie ako jednotka. A .... štatistika sa zopakovala a u tohto. Pokračovanie už aj tak slabej jednotky, kde to teraz zasa len trošku vyťahovala z dna pekná Jennifer. Aj preto solidárne 2*. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zase ta stejná chyba. Hlavní postava (opět) totálně nerozvinutá a ta její spolubydlící má větší rozvoj než ona! Proto jsem měl nejradši její spolubydlící, je i vtipná. Celý film působí strašně dvoutisícovkově, což opravdu film sráží kvalitou dolů. Přidali zde víc čerňochů + otravné postav. Nejsem rasista, ale vadí mi, že zde čerňoši zemřou hned a mají úplně pitomý postavy! Nevím, jetsli je normální, že jedna postava zemře, střih a další hned zemře. Zde jde absolutně vidět, kdo kdy zemře. Hlavní postavu opět vrah nezabije, když příležitost má! Prostředí působí strašně klišo-dvoutisícovkovým dojmem, který mi tak vadí - film se tím pádem nemůže brát vůbec vážně. K tomu tu je postava zhulence (taky dvoutisícovkový)! Průběh je dost nezáživný. Vůbec nechápete, co hl. postava přátelům řekla o událostech z prvního dílu. A pak mi přijde divný, jak to, že ta kámoška to o tom rybářovi ví. Konec zase strašnej! Ten zvrat na hřbitově! Vůbec není možný, aby zde vrah byl (nechci spoilerovat)! Poslední scéna ve filmu je stejná jak v předchozím díle, takže zase totální, nicnedávající sra*ka. Prostě kopírajt 1. dílu, jen víc čerňochů, odehrává se na ostrově, víc klišé, hrozné postavy a hrozný děj. Vysvětlení poslední scény z jedničky je opravdu ubohé. VYHODNOCENÍ: LEPŠÍ WILL NEŽ NIC ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celkem laciné pokračování slušné jedničky. Příběh ždímá z předchozího dílu, co to jde. Jako pokračování to je slušné. Rozvijí původní příběh o nové postavy a háže příběhovou linii dál. Nicméně jako film je to stále podprůměrný. Narostl počet obětí, prostředí se změnilo na Bahamy. Fajn je, že se vrátila hlavní herečka z prvního dílu Jennifer Hewitt, která je moc sympatická. A to je tak asi všechno. Opět skupina lidí se snaží přežít, když jim jde po krku chlápek v pláštěnce s hákem. ( 42 procent ) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Chyby ve filmu: Zbraň, kterou použije Julie ke střelbě na Bena Willise může vystřelit jen šestkrát. Nicméně Julie vystřelila celkem osmkrát a Ben Willis je stejně nesmrtelný (Stocki)
  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama