Reklama

Reklama

Co nového Scooby-Doo?

(seriál)
  • USA What's New, Scooby-Doo? (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Mysteriózní
USA, 2002, 25 min

Obsahy(1)

Parta mladých zkoumavých dětí, nebo i puberťáku a jeden hafan Scooby vyrážejí pokaždé na strašidelná místa. A tam vždy objeví záhadu. Tak se ji snaží rozlousknout a vždy se jim to povede. Když pátrají, tak se vždy rozdělí... Dafne, Velma a Fared jsou vždy statečný. Ale Scooby a Shagi, to jsou strašpytlíkové a všeho se bojí. .. (kohout08)

(více)

Recenze (34)

silentname 

všechny recenze uživatele

"What's New, Scooby-Doo?" je pre mňa asi posledná scooby-doo séria, ktorá je ešte relatívne dobrá. Animácie sú o stupeň nižšie než staré epizódy (najmä čo sa týka pozadí), no postavy vyzerajú stále dobre. Má to trošku modernejšiu chuť, ale pozerať sa to dá. Miestami som mal pocit, že niektoré epizódy nedávali moc zmysel, ale nebolo tu nič čo by ma iritovalo. Ako fanúšik Scoobyho hovorím, že je to ešte stále v kategórii okey. Chýbajú mi staré Scoobyho časy zo 70-tych a 80-tych rokov, ale funguje to. Svojich fanúšikov si to našlo a hlavne nemám pocit, že by tieto epizódu pokazili nostalgický feeling seriálu. Ale je smutné, keď animácie spred 30-tich rokov vyzerajú lepšie, než to čo je tu. Ale na druhú stranu je tu zvučka. A pravda je taká, že je jedna z najlepších, čo keby Scooby mal.Hodnotenie: B- ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy tvůrci nevědí,že podobným dalším adaptacím trošku odzvonilo. Zase jde jen o jakýsi pokus o senzaci,která se nezdařila. Mé hodnocení okomentuji tím,že jsem skutečně člověk co hned nepřepne když běží podobná "klasa", ale občas mi to příjde až přehnaně naivní ze stran těch tupečků Scooby-doo a Shagiho(a to se raději nevyjadřuji o filmovém zpracování). ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bol vysadený voči Scoobymu - hoci žiaden seriál s ním som nikdy neobľuboval a jednotlivé zápletky sú patrične jednoduché a občas riadne naivné - ale Scooby Doo Ako sa máš? predstavuje pre mňa skôr pokus o to čo najviac vyťažiť zo známej značky. Takže seriál radím kamsi medzi Tučniakov z Madagaskaru a Kung.Fu Pandu. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Tato série se snaží napodobit původní díly, ale zde je to takové mnohem šablonovitější než ty původní díly. Ty scény honiček s hudbou jsou pro mně takové až monotónní. Jsem rád, že použili ty zvuky z původních dílů. Stále je to lepší než ty ještě novější, kde buď mají úplně jiný design (Shaggy a Scooby-Doo na stopě) či jsou dokonce vážně podané (Scooby-Doo: Záhady s.r.o.). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už jako děcko sem Scoobyho nesnášel, i když ty starší díly, ve kterých jsou všelijaké hrady, kopky a vlkodlaci, měli určitou kvalitu, ovšem tahle moderní verze je příšerná, český dabing na zvracení a když to musim skoro každý den přetrpět na smíškovejch, začínám mít pomalu tiky.Přijde mi to hrozně stupidní a dětem to vymejvá mozek, ostatně dospělím tuplem.10%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama