Reklama

Reklama

Kokain

Trailer

Obsahy(1)

George vyrůstal s otcem, zkrachovalým podnikatelem, a věčně nespokojenou matkou. Proto si slíbil, že bude žít jinak a nikdy nebude chudý. Koncem 60. let proto s kamarády Tučňákem a Kevinem, svou přítelkyní letuškou Barbarou a překupníkem Derekem rozjedou obchod s marihuanou, po níž je na vysokých školách velká poptávka. V 70. letech přejdou na kokain a podílí se na vytvoření kokainové cesty z Kolumbie. Ač se časem topí v milionech, zůstává George obyčejným mužem, který touží především po šťastné rodině. Jako takový však v nelítostném světě zločinu nemá šanci a čeká ho hořký pád až na samé dno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (679)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská nuda a jeden z nejhorších filmů s Johnny Deppem, co jsem kdy viděl. Nějak mi prostě Johhny Depp do role George Junga, drogového překupníka, neseděl. Totálně jsem mu to nevěřil. Celý film je hrozně dementně a nudně zpracovaný. Totálně o ničem. Osudy všech postav jsou vám naprosto lhostejné. O emoce tady nezavadíte. Naprosto nechápu důvod zdejší oblíbenosti i hodnocení tohoto nesmyslu. Musím prostě dát jednoznačný odpad. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příběh George Junga by nejlépe vystihl svými slovy Tommy Angelo. "Chtěli jsme mít lepší život, ale nakonec jsme skončili mnohem hůř, než většina lidí. Víte, myslim že důležitý je udržet ve věcech nějakou rovnováhu, nějakou míru, jo rovnováhu, to je lepší…to je to správný slovo, protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic." Herecké výkony ve filmu jsou samozřejmě bravurní, hudba a zpracování také, ale příběh sám o sobě mě příliš nezaujal, přestože je podle skutečného příběhu. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci. Jedná se prostě o kvalitně natočený film o jednom překupníkovi drog, jehož život ve filmovém podání určitě stojí za zhlédnutí. Johnny Depp to odehrál fakt mistrně a příběh George Junga je velice silný a zajímavý. Můj odpor ke dvouhodinovým a delším filmům se ovšem opět ukázal, takže se našli i slabší chvilky, ale jinak se jedná o velmi dobrý film s velkým množstvím dobrých momentů. Závěr a celkové vyznění filmu dokáže na diváka zapůsobit. 80% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Blow? wtf? :)" Johnny Depp a jeho svet..! Takéto filmy vážne môžem - skutočný príbeh z prostredia kartelov, dílerov a samozrejme drog! V mojích očiach skvelý snímok, ktorý si ma získal po celej dĺžke svojho predstavenia. Ted Demme a Johny dali dokopy poriadny nárez... "Prišiel som ako Bc. a odišiel ako Doc. "Pôsobivé - 5*! ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Velmi silný a na reálném základě postavený životní příběh člověka, který jde za svým snem, ale zvolí si špatnou cestu - drogového dealera. Vzestupy střídají tvrdé pády, ale on nedbá varování ani se nepoučí z vlastních chyb dokud nepřekročí hranici, ze které už není návratu a přijde úplně o všechno...Depp je jako George Jung excelentní. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • George Jung (Johnny Depp) a Carlos Lehder, ktorý sa vo filme volá Diego Delgado (Jordi Mollà), boli zodpovední za zaplavenie USA kokaínom 85% vlastného podielu z celkového množstva tejto drogy prepašovanej do Spojených štátov od konca 70-tych do začiatku 80-tych rokov. (Raccoon.city)
  • George Jung (Johnny Depp) byl poprvé odsouzen v roce 1974 za prodej marihuany. (Anne88)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama