Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to prostě blbý. Začátek velmi slibný, ale pak se film záhy zvrhne v blábol, ve kterém bych spíš čekala Kim Basinger než úžasnou Charlize (nemluvě o Johnnym, kterému to zde vůbec nesluší a vypadá jak ve své éře Jump Street). A blábolem to zůstává až do konce. No, ale každý někdy šlápne vedle, zapomeňme a budiž útěchou, že hlavní protagonisté si z toho vzali ponaučení a dnes se docela drží. A film může zvesela do propadliště dějin. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, ktorý však trochu dopláca na spracovanie. To pôsobí televízne, aj keď hlavná hviezdna dvojica tomu zasa odporuje. Bohužiaľ, chýbajú detaily, lepšie efekty a prepracovanejší scenár. Prekvapil však Depp, pretože jakživ som ho v zápornej roli nevidel a vôbec to nebolo zlé. Rozumejte, mne doteraz pasoval iba v jedinej roli, v komediálnej roli opitého piráta. Atmosféra spolu s trilerovými prvkami lákala na niečo viac, to "viac" však neprišlo, a nezabodoval ani slabší záver. Škoda, pretože príbeh mal silný potenciál. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama