Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

papaJA21 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to mělo lepší scénář, mohlo to být novodobé Rosemary's baby. Neskutečné bláboly a výlevy jsou neodpustitelné, vyvrcholení je přímo trapné. Nemá cenu nějak komentovat herecké výkony, žadné nejsou. Je to jen sled, zahraných situací. Snad se mi podaří na tento zážitek co nejrychleji zapomenout. Nepovedlo se!!! ()

Reklama

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama