Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Na Náhradnících byste toho mohli najít hrozně moc, čeho se mohli chytnout, abyste je posadili zpátky na lavičku - přímočarej scénář ždímající sportovní klišé až na dřeň, postavy plochý jak japonská plavkyně... ale to, že byste se u nich nebavili a po zhlédnutí neměli chuť také s někým vytřít hřiště, to opravdu ne. Perfektní biják na večer před důležitým zápasem. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Měla jsem obavu, že to bude jen jeden z filmů, kde si nějaký trenér chce vyhnat ego a zapojí do hry úplné nuly, se kterými nakonec zázračně zvítězí. Jsem ráda, že tomu tak nebylo a já jsem si mohla vychutnat nejen filmový zážitek, ale především sportovní. Vůbec nejde o to, že americký fotbal je pro mě nepochopitelný sport, ale především o snahu si sport užít a dát do toho srdce, bez ohledu na to kolik peněz a jakou slávu mi to přinese. Příjemný film s pěkným poselstvím. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno