Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Dala bych víc, kdyby se skutečně mihnul Harry Shum jr., který tam mimochodem vůbec nebyl. Není to, že bych ho přehlídla, ale skutečně tam není ! Tanec dobrý, ale děj a herectví za moc nestojí.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Vynikajúce "brejkové" zápasy, počúvam túto černošskú hudbu :D ale dejovo furt na prd a neprinieslo to do tohoto žánru nič nové.... v každom prípadovi minimálne kukatelné...

wuw

wuw (hodnocení, recenze)

nejlepší taneční film, kterej sem viděla..bomba..a ,,negři" sou nejlepší !!!!!!!

brando

brando (hodnocení, recenze)

nety-Nehodlám se posrat z toho,že tam párkrát negři dobře zatancujou,hodnotím film z hlediska kvalitu a ta tady evidentně není.To že ti ke spokojenosti stačí pár zchoreografovaných breaků je tvůj problém.

 (hodnocení, recenze)

nejlepší taneční film který jsem kdy viděla... teď ale sháním RIZE, což je prý taky docela "vostrej filmek", takže jsem docela zvědavá jestli tady to prvenství zůstane :)

 (hodnocení, recenze)

nechápu jek někdo jako Dave_van_S může hodnotit takovej film když tomu absolutně nerozumí, tyhle filmy nejsou o mluvení, ale je to o tanci, a kdybys věděl co to tanec je, tak víš o čem to je, a fakt mi hlava nepobírá jak člověk, kterej má nejoblíbenější herce: Johnny Depp a Ivan Trojan, může posuzovat tohle dílko... for brado: nevim jaký velký hvězdy chceš???!! Jo a jen tak mimochodem myslim že mezi lidma z oboru je to hafo známí ........ Prostě tanec a hudba pánové a tim se žije, ale to vy znát nemůžete.., tak se tu mějte ....................... !!!!!!!!

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama