Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Těžko ho zabít (1990) je opravdu hloupoučký film s naivním dějem, ale nedá se mu upřít zábavnost. Hlavní hrdina natočí na kameru kompromitující záběry, v nichž vysoce postavení politici kujou pikle s mafií. Hrdina je díky tomu vážně zraněn a na sedm let uvržen do kómatu. Pak vyskočí z pelechu, začne trénovat, během pár dní se dostane do skvělé formy, vyspí se s hlavní hrdinkou a všem nakope prdel. Ve filmu už můžeme sledovat Seagalovy typické trademarky. Jeho postava musí mít vždy kulervoucí jméno. V tomto případě je to policista Mason Storm, hell yeah! Dále je tu aura nedotknutelnosti, jež Storma obklopuje. V úvodu ho sice postřelí, ale pak už si nikdo ani neškrtne. No a pochopitelně Seagal musí být zásadně tím největším kancem ve filmu. Vzpomínáte na scénu, ve které Storm leží na nemocničním lůžku a zdravotní sestra mu vychvaluje přirození? Ano, ano. Tuto repliku si do scénáře zapracoval sám Seagal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesilovka proti muži v černém a stoickým výrazem končí efektním zneškodněním posledního záporáka, který sebou bolestivě praští o podlahu. Seagal (i producenti jeho filmů) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. A to je samozřejmě dobře. Násilný a dějově vůbec ne primitivní kousek o cestě za pomstou, na který lze dnes vzpomínat s velmi příjemnou nostalgií. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Seagalových filmů vypráví příběh pomsty člověka, který přišel o rodinu a sám se probudil po sedmi letech z komatu. Příběh je sice jednoduchý, za to je zde spousta kvalitní akce, kvalidních bitek a Seagalova Aikida. Film provází i spousta skvělých, nezapomenutelných hlášek. Pro mě už je to klasika žánru a dávám jí 100% :) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Po letech znovu s Masonem Stormem a paní nostalgie zahrála společně se Seagalem hlavní roli tohohle bijáku! Hard to kill je určitě jeden z nejlepších filmů Stevena a jen díky těmto jeho začátkům pro některý jeho fanoušky jěště pořád existuje a žije. Jsem jeden z nich i přes to, že na jeho filmy posledních 15 let se opravdu nedá koukat jinak než se smíchem... Bohužel! Ovšem 90 léta a Steven Seagal, to je jedna velká akčná jízda! 85% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)
  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)

Reklama

Reklama