Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy měla tu možnost vidět. Je až neuvěřitelné jakým stylem se dá zničit solidní béčko z 80. let... Jak mohlo někoho vůbec napadnout udělat ze samotářského Chuckyeho "starostlivého" otce, který se hádá se svou snobskou ženuškou o to, zda je jejich syn chlapec či dívka? Za tenhle film (a nepředstavitelně trapný dabing Bohdana Tůmy) bych stavěla ke zdi bez mrknutí oka. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky už je velkej průser, který snad ani neměl vyjít na denní světlo. Ztratilo to styl, důvtip a hlavně jiskru. Ještě jsem brala to, že jsme v předešlém díle měli o jednu panenku navíc a taky se mi to s podivem líbilo. Ale to, že by se teď měla Chuckyho rodinka rozrůstat o několik dalších členů, s tím běžte někam. Ten jejich potomek-hermafrodit byl víc než otravný a vůbec nesplňoval podmínky pro dobrou zábavu. Pátý díl Chuckyho tedy dopadl katastrofálně. Velká parodie. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Varování České obchodní inspekce. Na trhu se objevila nebezpečná hračka prodávající se pod názvem Chuckyho sémě. Výrobní šarže: Pravá ruka 2004/001, země původu: Čína. Nenechte se zmást nápisem Made in Japan! Jedná se o žluto bílou tekutou hmotu vyšší viskozity, která nejen pro svůj vysoký obsah ftalátů může po čase způsobit uživateli neodkladné nutkání vraždit.. Natural Born Killer Dolls jsou zpět! S pekelnou dávkou černého humoru, tucty odkazů na jiné filmy od Bláznivé střely až po Osvícení a vnadnou J.Tilly, která by na svůj ultrazvukový hlas měla dostat zbrojní pas. Všechno naštěstí stačí skončit dřív, než to začne nudit, ale bylo to jen o ochlupení Glena, či chcete-li, Glendy.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vo štvrtej časti "Chuckyho nevesta" (Bride of Chucky), ktorá bola natočená v roku 1998, sa Chucky zoznámil so svojou láskou Tiffany Valentine. Padli si do oka a okrem toho, že rozpútali vražedné besnenie, tak sa im podarilo splodiť aj potomka. Ten sa ku Chuckymu a Tiffany pridáva v nasledujúcej (piatej) časti z roku 2004, aby im bol nápomocný pri potlačení ich závislosti na vraždení. Toto pokračovanie Chuckyho príbehu nesie názov "Chuckyho potomstvo" (Seed of Chucky). Je to celé hodne uletené. Crazy horrorová komédia. Aj keď Chucky neustále hádže drsné vtipné hlášky, v zrovnaní s perfektne zábavnou predchádzajúcou časťou je tento titul predsa len o poznanie slabší. ** ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už jsme viděli na DVD. Pamatuju jak nám to táta přinesl domů a to dívko mám do dneška :) Jo tak tenhle díl je už největší komedie :D Opět tady hraje Jennifer Tilly, ale je to spíš taková její parodie, protože hraje sama sebe a tady se chová jak hrozná kráva :D V předchozím dílu to byla sexy dračice, tady se chová úplně jinak, no a ten negr Redman to byl fakt dement :D Je tady zase i její panenka Tiffany. Je tady nová postava panenky Glen neboli Glenda a je to syn Chuckyho a Tiffany. V tomhle dílu snad Chucky hláškuje nejvíc ze všech dílů. No a to jak ho dabuje v češtině Bohdan Tůma je strašná prdel, zní úplně stejně jako Cartman ze South Parku :D Skvělý sprostý hlášky Tůmy, připomínal mi hodně Cartmana. Krve je tady hodně a zas úplně jinačí atmosféra, je to už víc komedie, ale Chucky to zachraňuje a bavilo mě to hodně. Líbil se mi na konci v titulcích cover od kapely Blondie - One Way or Another - Song nahrála kapela Full Blown Rose. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)
  • Chris Sarandon dostal ponuku zopakovať si úlohu detektíva Mike Norrisa z prvej časti. Kvôli pracovnej zaneprázdnenosti odmietol. (beso74)

Reklama

Reklama