Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

I zde zhodnotim hvezdami dvemi,i kdyz jsem chtel hodnoceni o jednu hvezdu vylpesit.Od tretiho dilu je vodni akvarium vymeneno za nadherne modre more Baham. Po zjisteni pritomnosti velkeho zraloka v teto lokalite, se vyzkumny tym rozhodne pro vyuziti teto prilezitosti k prozkoumani a blizsimu poznani tohoto obra - jedince.Tyto napady se vsak ukazi byti lychymi.Zaverecne pristani letadla a znovuobjeveni se uz pohresovaneho pilota je ocekavane a citelne.Ne tak uz jednoho clena vyzkumneho tymu,ktery se z celisti zraloka po jeho zniceni dokaze vratit k zivotu zpet, jinymi slovy prezit.Tyto dve okolnosti srazi me hodnoceni o jeden stupen. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Ctvrty dil sagy...proboha,snad uz posledni.Uz trojka byla hrozna,snazila se nalakat hlavne na 3-D,coz se moc nepovedlo.No a tady uz prakticky lakat neni na co.Spatne jako trojka,s tim,ze tady i ta atrapa zraloka je hrozna.Nic vic se na to napsat neda.Tech 10% davam scenaristum za to,ze i v tehle kasi dovedli ustat logickou kontinuitu deje a postav.No neni to moc,ale aspon neco. ()

Reklama

Perry- odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdová POMSTA (pro diváka, který to dobrovolně zhlédne). Sledoval jsem to jen se záměrem se pobavit a vidět, co všechno Hollywood vyprodukuje. Žralok vypadá jako trubka potažená šedivým hadrem, ale má i pár vychytávek - umí křičet, překousnout člověka a ten přežije a další. Trojka je o třídu lepší. P.S: Chudák Spielberg. Takhle použít scény z jeho filmu. ()

Deyw odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle dil sem nikdy nevidel az ted v vedeckyho duvodu.. :D kurva to byla chyba..kdyz to vznikalo tak to muselo bejt nadejny (herci z1 a caine) ale tohle co se stalo vole to me poser..ja se zechcal smichy :D doufam ze ten reziser chcipnul a nikdo po nem uz nestekl od ty doby..mel by mit zakaz tocit filmy - o nekolik let starsi film kterej vypada lip se jentak nevidi..porad objevuju a uctivam jak jsou jaws1 pecka a ostatni dily jen priziveni..fuj vole! ted se divam a lol ten reziser je uz mrtvej :D ale sracky tocil dal..kokot ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ne, mistrovský kousek tenhle film určitě není. Ale odmyslím-li si Spielbergovu geniální jedničku, zůstává nám tu docela zábavné béčko, kterému nechybí originální a překvapivé momenty - žralok STOJÍCÍ na vodě a vřeštící jako tygr (a že nekecám!) nebo dvoumotorové éro přistávající na vodě :-) Ne, fakt nemá plováky... Co na tom, že logika kulhá na obě nohy, když je to docela sranda? A navíc, určitě jsem už viděl i horší filmy (Čelisti III v parádním 3D se přímo nabízí...). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Murray Hamilton dostal nabídku zopakovat si svou roli starosty městečka, avšak zemřel na rakovinu ještě před začátkem natáčení. (Karlos80)
  • Mario Van Peebles (Jake) si svou roli napsal sám. (Karlos80)

Reklama

Reklama