Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

V niečom vtipnejšie ako jednotka, v niečom naopak suchšie. Reálne by som to videl skôr na 3,5. Ale linka detského tábora mi to nedovoľuje. Disneyovky v perníkovej chalúpke, masakrálne vyvrcholenie úplne bizarnej, rasistickej hry thanksgiving s moriakmi. To sú presne tie motívy a situácie , ktoré príbeh posúvajú. Linka s Festerom a bratom je len variáciou linky z prvého dielu a teda je viac-menej nudná. Alebo povedzme, že priemerná a zdobí ju len pár dobrých fórov, jedno tango a celkom sexi Joan Cussack (zvláštne). Zaokrúhlim však hore, keďže som to videl v krátkom čase po jednotke, počas jesenného, halloween obdobia a nemôžem povedať, že by mi ho druhý diel addams family nespestril. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, stejně geniální jak první díl, jen s tím problémem, že je navždy druhý a to mu nikdo neodpárá. Každopádně zábava je to opět parádní a hlavně herci jsou VŠICHNI naprosto výborní. Autoři si a Addamsovic rodinou nádherně pohráli. Černý humor nikdy nebyl zdařilejší a originálnější jako tady. Rád na léta, kdy jsem byl menší a tyto filmy sledoval furt, vzpomínám. Ještě to štěstí, že se k těm létům kdykoliv mohu vrátit. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Velice podařené pokračování prvního úspěšného dílu. Tyto dva filmy se dají vidět neprodleně a záhy za sebou a celé vám to splyne v jeden dlouhý vtipný film. Ano vtipný! Zní to v dnešní době plné blbých, nudných, socanskcýh a ubohých komedií divně že? To bude tím že film vznikl ještě bezpečně před touto dobrou a to roku 1993 :) Jenom scény z exteriérů na táboře sirotků jsou do slova perly. Wednesdayin úsměv, "to jsou tvoje plavky?", "a tovje zbytky?". Libové jsou také vtipy spojeny s novým potomkem Addamsovy rodiny která je jako taková skoro dokonalá. Otec + žena = dokonalý pár :) .." Dítě váží 5 kilo a ta koule váží 10 kilo. Co dopadne dřív?" "Nevím, já umím jen zlomky, ale snad ta koule." "A co udělá větší díru do chodníku?" "Mmm, to dítě?"..... více už prozrazovat nehodlám. Musíte to vidět. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k filmu začnu stylovou otázkou : Věřili byste, že se dá mučit i tím, že někoho přinutíte sledovat Disneyho filmy? Ani si nechci domyslet, jaká muka musela zažívat Wednesday a její brácha. Hu! Ještě teď mi běhá mráz po zádech, kdykoliv si na to vzpomenu :o)) Naopak úsměv na rtech mi vzbuzuje vzpomínka na tenhle docela zábavný film. Půvabně morbidní humor a skvěle zahrané postavy, mezi nimiž vyniká zejména Christina Ricci, v roli sympaticky temné a věčně zamračené Wednesdey. Už jenom její samotná přítomnost mezi přehnaně pozitivně naladěným osazenstvem na letním dětském táboře je k popukání. ......"Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." :o)))) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)

Reklama

Reklama