Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v rytmu jedničky a je neméně dobré. Příběh se mi nezdál až tolik zajímavý, ale humoru se z filmu podařilo vytřískat více. Děti nemají chybu. U dětí není až tak obvyklé mluvit o hereckých výkonech, ale to co předvádí Christina Ricci nemá chybu. Dětský tábor je perfektní, zbytek ujde. Úžasný film pro celou rodinu. 3* ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k filmu začnu stylovou otázkou : Věřili byste, že se dá mučit i tím, že někoho přinutíte sledovat Disneyho filmy? Ani si nechci domyslet, jaká muka musela zažívat Wednesday a její brácha. Hu! Ještě teď mi běhá mráz po zádech, kdykoliv si na to vzpomenu :o)) Naopak úsměv na rtech mi vzbuzuje vzpomínka na tenhle docela zábavný film. Půvabně morbidní humor a skvěle zahrané postavy, mezi nimiž vyniká zejména Christina Ricci, v roli sympaticky temné a věčně zamračené Wednesdey. Už jenom její samotná přítomnost mezi přehnaně pozitivně naladěným osazenstvem na letním dětském táboře je k popukání. ......"Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." :o)))) ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Velice podařené pokračování prvního úspěšného dílu. Tyto dva filmy se dají vidět neprodleně a záhy za sebou a celé vám to splyne v jeden dlouhý vtipný film. Ano vtipný! Zní to v dnešní době plné blbých, nudných, socanskcýh a ubohých komedií divně že? To bude tím že film vznikl ještě bezpečně před touto dobrou a to roku 1993 :) Jenom scény z exteriérů na táboře sirotků jsou do slova perly. Wednesdayin úsměv, "to jsou tvoje plavky?", "a tovje zbytky?". Libové jsou také vtipy spojeny s novým potomkem Addamsovy rodiny která je jako taková skoro dokonalá. Otec + žena = dokonalý pár :) .." Dítě váží 5 kilo a ta koule váží 10 kilo. Co dopadne dřív?" "Nevím, já umím jen zlomky, ale snad ta koule." "A co udělá větší díru do chodníku?" "Mmm, to dítě?"..... více už prozrazovat nehodlám. Musíte to vidět. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po nedávném zopakování druhého dílu této rodinky musím něco napsat. Na jedničku to nemá, ale stále si udržuje vyšší úroveň, než kdejaká pokračování. Naštěstí herci zůstali stejní a zábavy je tam taky dost. Ale tentokrát už jen lepší 3*. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Digitálnější ... na úkor upřímnosti ... nežli první film. Jakoby se vytratilo kouzlo okamžiku ... nepolapitelné, maličko morbidní fluidum, které bylo až dosud převelice pevně spjaté se všemi členy veskrze interesantní Addamsovy rodiny. Nicméně ... kupříkladu Wednesday jako Pocahontas nemá chybu ... 3,5* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Nejmladší z Addamsových dětí se jmenuje Pubert, přitom takto se měl v původním černobílém seriálu jmenovat nejstarší chlapec. Ten však nakonec dostal jméno Pugsley (Ken Weatherwax), protože Pubert přišel tvůrcům příliš sexuální. V roli Puberta se střídaly dvě holčičky - dvojčata Kristen a Kaitlyn Hooper. (Stupet)

Reklama

Reklama