Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý díl, stejně geniální jak první díl, jen s tím problémem, že je navždy druhý a to mu nikdo neodpárá. Každopádně zábava je to opět parádní a hlavně herci jsou VŠICHNI naprosto výborní. Autoři si a Addamsovic rodinou nádherně pohráli. Černý humor nikdy nebyl zdařilejší a originálnější jako tady. Rád na léta, kdy jsem byl menší a tyto filmy sledoval furt, vzpomínám. Ještě to štěstí, že se k těm létům kdykoliv mohu vrátit. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Velice podařené pokračování prvního úspěšného dílu. Tyto dva filmy se dají vidět neprodleně a záhy za sebou a celé vám to splyne v jeden dlouhý vtipný film. Ano vtipný! Zní to v dnešní době plné blbých, nudných, socanskcýh a ubohých komedií divně že? To bude tím že film vznikl ještě bezpečně před touto dobrou a to roku 1993 :) Jenom scény z exteriérů na táboře sirotků jsou do slova perly. Wednesdayin úsměv, "to jsou tvoje plavky?", "a tovje zbytky?". Libové jsou také vtipy spojeny s novým potomkem Addamsovy rodiny která je jako taková skoro dokonalá. Otec + žena = dokonalý pár :) .." Dítě váží 5 kilo a ta koule váží 10 kilo. Co dopadne dřív?" "Nevím, já umím jen zlomky, ale snad ta koule." "A co udělá větší díru do chodníku?" "Mmm, to dítě?"..... více už prozrazovat nehodlám. Musíte to vidět. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)
  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)

Reklama

Reklama