Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (368)

genetique 

všechny recenze uživatele

Kvalitné obsadenie. Hoci si tento skvelý horrorový snímok neudržal kvality jednotky najmä vďaka zbytočnej minutáži, aj napriek tomu patrí k nadpriemeru horrorového žánru. Veľmi výrazné ľakacie scény, jednoznačne najlpešia horrorová sága, ktorá navyše spojila teraz už manželský pár Courtney Cox-David Arquette. 80%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor už znatelně přebírá vládu a Vřískot se mění ve zdařilou parodii sebe sama, ale pozor, pořád je to horor s krví a řádnými mordy!. Cravenovo dítě i v druhém pokračování drží vysoko nastavenou laťku a svého diváka nepřestává bavit, dokážete-li tedy přijmout jednoduchý předpoklad a vlastně podstatu celé série: Hlavně to neberte vážně. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani jednicka nebyla zadnej extra horor a dvojka v podstate kopiruje zajetej princip. Opet vicemene sympaticky herci komentujou deni a zde se navic obcas chovaj docela nelogicky, opet tu je par povedenejch vrazd a opet tu je slusna hudba. Problem je v tom, ze to samy uz bylo k videni v prvnim dile v lepsi verzi. Sice nekdo ve filmu rika pravidla dvojek - promakanejsi vrazdy a vic krve, ale me spis prislo, ze tu je vseho min. A zaverecna pointa byla dost debilni. Navic je celej film zbytecne dlouhej a opet sem si spis vybavoval Scary Movie. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Scream - Master P ,2. Suburban Life - Kottonmouth Kings ,3. Rivers - Sugar Ray ,4. She's Always In My Hair - D'Angelo ,5. Help Myself - Dave Matthews Band ,6. She Said - Collective Soul ,7. Right Place Wrong Time - Jon Spencer Blues Explosion ,8. Dear Lover - Foo Fighters ,9. Eyes Of Sand - Tonic ,10. The Swing - Everclear ,11. I Think I Love You - Less Than Jake ,12. Your Lucky Day In Hell - The Eels ,13. Red Right Hand - Nick Cave & The Bad Seeds ,14. One More Chance - Kelly ,15. The Race - Ear2000 , ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na Vreskote 2 som bol v kine v dobe, keď som ešte nevidel Vreskot 1. Vôbec to neprekážalo, tento krvavý horor funguje aj samostatne. Prekvapil ma svojou brutalitou, krásou mladých herečiek a tým, čím ma neskôr oslovila aj prvá časť, totiž pocitom, že sa pozerám na diel Beverly Hills, kde našich hrdinov začne vraždiť nejaký psychopat. Takže okrem strachu vo mne Vreskot 2 vyvolal aj pocit masochistického zadosťučinenia. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Natáčelo se od 16. června do 28. srpna 1997 v Kalifornii a Georgii. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. prosince 1997 v Hollywoodu. (Varan)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama