Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně krutě nepovedenej žert. Po ještě přijatelný dvojce tu bohužel přichází pohřeb série. Jako ono už od začátku mi to přišlo takový uhozený a těžce vyvařený z předchozích dílů, ale řekněme, že na ty 2* to pořád tak nějak bylo, ale ten konec... Ten konec mě zničil. vymyslet něco tak debilního a v podstatě předchozí dva díly totálně postavit na hlavu, tak to už chce pořádnej mustr. Nevím co tím wtf koncem Craven myslel. Možná to byl zoufalý pokus o co největší originalitu aby ten film nevypadal úplně jako kopírka jedničky a dvojky, ale každopádně se to krutě nepovedlo. Už ve dvojce to z tou občasnou přehnanou rádoby originalitou nebylo úplně košer, ale ještě to ukočírovali. Ovšem tohle se vymklo a jménu Vřískot dělá tenhle díl tak akorát ostudu.20% ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velký krok zpět. Nebál bych se to označit dokonce za dva kroky zpět. Snad za to může nepříliš atraktivní prostředí, kde se to povětšinou odehrává (ne, mé definice atraktivního prostředí skutečně "filmové studio" neobsahuje), snad zbytečná překombinovanost finále a motivace Romana Bridgera (devět zářezů na pažbě - pardon, na střence). Zaplaťpánbůh za parodické odkazy na předchozí díly, honičku ve studiovém domě Sidney Prescottové a camea Randyho Meekse a Carrie Fisherové ("Měla jsem hrát princeznu Leiu. Nakonec to dostala ta, která spala s Georgem Lucasem.") Ale ten duch Sidneyiny matky? To jako bylo co? Chyběla zkrátka atmosféra - ne ta kasicky hororová, tu Vřískot neměl prakticky nikdy, ale ta "vřískotová", která Vřískot dělala Vřískotem. Chvílemi jsem totiž měl pocit, že se dívám na Stab 3, ne na Scream 3. Na druhou stranu, jenom 52 %? To se zase běžte vycpat. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to s touhle sérií šlo z kopce dolů do sraček vlastně již od prvního dílu. Vůbec nijak mě nepřekvapuje, že tenhle je o dost horší než předcházející a o něco lepší než následující. Krásná přímá souměrná tendece od lehkého nadprůměru (první Vřískot) k čistému odpadu (čtvrtý Vřískot). Trojka již dost často překračuje hranici trapnosti. Mordy nic moc. Corteney Cox tady vypadá hrozně. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat smrt. Dvojitá Gale je nejnepříjemnější částí filmu. Jediný světlý a velmi potěšující okamžik filmu je, když se objeví Heather Matarazzo v roli Randyho sestry. Já tu holku miluju. A cameo Carrie Fisher taky ujde. Jinak nuda, šeď, žádné překvápko, klišé a neúměrně dlouhá stopáž. Poslední dvě věty komentáře uživatele Nick Tow to celé vystihují naprosto trefně a přesně. Jen bych to doplnil, že ve čtyřce se na nás Wes již doslova vysral. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Už prvotní nápad s filmem je děs, celej průběh filmu je děsná nuda a ten konec a vysvětlení bylo obrovský vaření z vody, mohli se prostě víc odpoutat od původních filmů a ne to zase ještě spojovat se Sidneyinou mámou. Teď už ani ty vraždy nebyly nic moc a to je fakt co říct, mohly by se snažit vymýšlet trochu originálnější. Ta garáž v jedničce byla super, ve dvojce vraždy v kině taky, ale tady prostě jen "bod, bod, bod" do zad do břicha a je to. Achjo, 4 snad dopadla líp. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně mě tahle ubohost nebavilo, že bylo nezbytně nutné sledovat ji 1.5 x rychleji. Bohužel to vůbec ničemu nepomohlo, ale alespoň to utrpení bylo kratší. Opravdu neuvěřitelná sračka. Dementně vystaveným dějem počínaje a sebrankou otravných herců končíce. Nemělo nejmenší smysl dělat ani druhý díl, který byl již extrémně vyčpělým a zbytečným recyklátem. Tohle posouvá hranice otravnosti a nevkusu na zcela novou úroveň. Extrémní exkrement. [0 %] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama