Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka je oproti predoslym dielom plna zmien, za co podla mna najviac môze absencia pôvodneho scenaristu Williamsona. Kruger vzdy rad pisal prilis prekombinovane pribehy. Co tentoraz dokonca ospravedlnuje tym, ze je to jednym z hlavnych pravidiel zaverecnych dielov trilogie. Vdaka zaneprazdnenosti Neve Campbell sa jej postava tentoraz objavuje v pribehu dost sporadicky a do centra pribehu sa dostali postavy Courteney Cox a Davida Arquetta, vdaka comu je ona menej otravna a on menej blby. Prostredie Hollywoodu v ktorom sa film odohrava, kedze sa vrazdi behom natacani fiktivnej serie Stab, ponuka viacero trefnych narazok a hlavne prva polovica filmu je neskutocne zabavna. Potesili ma cameo vystupy Jaya a Ticheho Boba alebo Carrie Fisher. Vrcholom je skvela napinava scena odohravajuca sa v kulisach domu z prveho dielu. Miernym sklamanim je preobsadenie Tori Spelling ako fiktivnej Sidney Prescottovej. Posmrtne cameo Jamie Kennedyho je fakt zabavne. Z novych postav ma nikto prilis nezaujal a poriadne nevyuzitie Lance Henriksona je velka skoda. No a zaporak, tentoraz len jeden, je cely cas strasne nevyrazny, takze aj ked je jeho motivacia celkom zaujimava, tak nakoniec vyznieva dost vlazne. Zaujme len ozvlastnenim, ze tentoraz v telefone napodobuje hlasy inych postav. Zato jeho prehnana nesmrtelnost a schopnost sa doslova teleportovat z miesta na miesto je neskutocne otravna. Vzdy som si prial, aby sa v zakonceni serie stala vrahom Sidney, ktorej by uz zo vsetkych tych udalosti z predoslych dielov preskocilo. Bohuzial na to nemali odvahu. Hudba mi tiez pripadala menej vyrazna a sceny vrazd sa mi zdali znova dost krotke ako v jednotke. Celkovo ma trojka inu atmosferu ako predosle diely, vdaka comu sa mi paci z celej trilogie najmenej, ale stale to funguje ako adekvatne uzavretie celej serie a preto ju nepokladam za zbytocny film ako stvorku, ktoru ignorujem. 7/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli tři roky a Craven se vytasil s dalším dílem Scream. Tentokrát napsal scénář Ehren Kruger a bylo to poznat. Tato série se opět blíže přiblížila hranici odpadních vod, od které jí zachránili opět jen herecké výkony již osvědčených herců. Nestačil jsem zírat kamže se to poděla ona původní myšlenka oživit slashery a přivést tento subžánr opět na vrchol. Cravena to zřejmě už nebavilo doma se starou a tak se rozhodl pořádně „vyjebat“ s nažhaveným divákem. Natočení o filmu ve filmu by ještě nemuselo být špatné, kdyby se z toho nakonec nezrodila podívaná pro desetiletá děcka, kde hrají prim tajné chodbičky a tentokrát vážně hnusná Courteney (tím myslím svou visáží). Vrah si našel novou hračku, kterou koupil asi u Mattela, rád posílá faxy a rozdává fotky + většina herců (ve vedlejších rolích) mi přišla sjetá. Jediné za co musím tvůrce pochválit, byla replika Woodsboro. No a pokud je tento film označován za zabíječ nudy, tak já teda nevím, protože jsem se u něj povětšinu času nudil jako prase. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vrah zanechal na místě činu už druhou fotografii." „Fajn, ještě deset a můžeme si vydat kalendář." A já musím opět po té dlouhé době, kdy jsem tenhle díl viděl a v rámci tehdejší trilogie mne příliš nenadchl, zvednout hodnocení. Ano, tematicky jde o pokračující kolovrátek - honičky + vraždy, ale film má rychlé tempo a napětím nešetří stejně jako mrtvolami. Po schodech nahoru a dolů, pády z výšky, nůž se míhá, zrcadlové skříně, knihovna s tajnými dveřmi, nezničitelný vrah. Když Sidney přichází ke svému domu postavenému ve studiu, objevil se náhle závan z Noční můry, až jsem čekal, zda se opět nevynoří Freddy. Takové zvláštní deja vu. Film ve filmu. Stejně jako ve dvojce i zde přijdou na přetřes třetí díly sérií. A kruh se samozřejmě uzavře....Nick Cave, Static - X, System of A Down..... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Nikdy neproběhla testovací projekce a ty interní byly velmi omezené, takže někteří herci viděli film poprvé na jeho oficiální premiéře. Studio se totiž bálo vyzrazení děje. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2000 ve Westwoodu. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno