Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono to s touhle sérií šlo z kopce dolů do sraček vlastně již od prvního dílu. Vůbec nijak mě nepřekvapuje, že tenhle je o dost horší než předcházející a o něco lepší než následující. Krásná přímá souměrná tendece od lehkého nadprůměru (první Vřískot) k čistému odpadu (čtvrtý Vřískot). Trojka již dost často překračuje hranici trapnosti. Mordy nic moc. Corteney Cox tady vypadá hrozně. Takhle nějak si představuji, že bude vypadat smrt. Dvojitá Gale je nejnepříjemnější částí filmu. Jediný světlý a velmi potěšující okamžik filmu je, když se objeví Heather Matarazzo v roli Randyho sestry. Já tu holku miluju. A cameo Carrie Fisher taky ujde. Jinak nuda, šeď, žádné překvápko, klišé a neúměrně dlouhá stopáž. Poslední dvě věty komentáře uživatele Nick Tow to celé vystihují naprosto trefně a přesně. Jen bych to doplnil, že ve čtyřce se na nás Wes již doslova vysral. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli tři roky a Craven se vytasil s dalším dílem Scream. Tentokrát napsal scénář Ehren Kruger a bylo to poznat. Tato série se opět blíže přiblížila hranici odpadních vod, od které jí zachránili opět jen herecké výkony již osvědčených herců. Nestačil jsem zírat kamže se to poděla ona původní myšlenka oživit slashery a přivést tento subžánr opět na vrchol. Cravena to zřejmě už nebavilo doma se starou a tak se rozhodl pořádně „vyjebat“ s nažhaveným divákem. Natočení o filmu ve filmu by ještě nemuselo být špatné, kdyby se z toho nakonec nezrodila podívaná pro desetiletá děcka, kde hrají prim tajné chodbičky a tentokrát vážně hnusná Courteney (tím myslím svou visáží). Vrah si našel novou hračku, kterou koupil asi u Mattela, rád posílá faxy a rozdává fotky + většina herců (ve vedlejších rolích) mi přišla sjetá. Jediné za co musím tvůrce pochválit, byla replika Woodsboro. No a pokud je tento film označován za zabíječ nudy, tak já teda nevím, protože jsem se u něj povětšinu času nudil jako prase. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád staršie filmy amerického režiséra Wesa Cravena. Rešpektujem ho ako významnú horrorovú veličinu. Ale toto sa mu teda vôbec nepodarilo. "Vreskot 3" je nudná, skoro až na dve hodiny natiahnutá, skomolenina teenagerskej vyvražďovačky a sebeparodickej komédie. Blbosť. No a aj vyziabnutá Courtney Cox a jej pomotaný partner David Arquette sa mi už zdali, mierne povedané, opozeraní. O tom dlho očakávanom vyvrcholení filmu sa nejdem radšej ani rozpisovať. Proste blbosť! ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)
  • Wes Craven natočil tři různé závěry filmu a neřekl obsazení, který z nich použije. (beyli)
  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)

Reklama

Reklama