Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sledování podobné ptákoviny hodně ovlivňuje vaše aktuální nálada. Z objektivního hlediska to nebylo o moc horší než Charlieho andílci, přesto jsem zklamaný. K čemu ta vážnost, pane režisére? Proč jste si hned zkraje nepřiznal, že točíte nenáročnou krávovinku, která má do kin přitáhnout puberťáky přirostlé ke svým playstationům? Videoherní stylizace je maximální, kecací vata stupidní, nevtipná a zbytečná. Jenže bez ní by zůstalo jenom pár desítek minut bitek a to už si pak raději zahraji přímo tu mlátičku. Nemusím snad ani uvádět, že všechny akční scény vynikají maximální přehnaností čili umělostí čili absencí pořádného kopance do břicha nebo někam. Holky se jenom tak škádlí, jejich rány splňují pouze požadavky estetické, nikoliv praktické. Pořádné křupnutí kostí neuslyšíte. Nejsem žádný sadista, jenom jsem čekal, že hongkongský režisér dokáže natočit syrovější bitky. Jedna věc mi vadila ještě víc: Yuen nijak neskrývá, že hlavním (jediným?) lákadlem jeho počinu jsou pěkná děvčata v bikinách, čemuž se zcela podřizuje „šovinistická“ kamera. Možná, že chlapci mladší dvanácti let budou viděným spokojeni a o něco starší dívky se mohou přiučit originálnímu způsobu oblékání podprsenky. To je asi tak všechno. 50% Zajímavé komentáře: 2-Xtreme , Brandon ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Holly Valance alebo skôr len holý balans, pretože jej hlavnou úlohou tu bolo nahá balansovať v akomsi podivnom mortal kombate. Ešte si aj stihla v rámci boja obliecť podprsenku padajúcu zo vzduchu a až následne spadla z tej istej výšky pištoľ, takže sme zažili dokonalé popretie gravitácie. A aj gravidity, lebo fakt, že Holly neostala po tomto holom výkone gravidná je zázrak. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodně artistických kousků vedle kterých stojí za pousmání kaskadérské výkony protivníků. Nečekejte že příjde Jet Li. Klasický přeháňky, které však nemusí tolik vadit, protože nečekáte žádný zázraky, ale prachobyčejnou akci v hávu sličných ženštin. Potěší i víceméně úspěšné pokusy o vtipné průpovídky. Finále má na starosti starý E.Roberts, který (když se vše zpomalí) ukáže, že se kdysi uměl hýbat. Film je dle mého určen spíše mladšímu publiku, které by těm soubojům snad mohlo i věřit. Nebo těm, kteří se chtějí dívat na celkem pěkný ženský, které létají a řežou všechny kolem sebe. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama