Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co jsem si tak po zhlédnutí četl o tomto snímku různé informace (jaký byl kolem něj humbuk apod.), tak má štěstí, že jsem si ho pouštěl pouze s povědomím o jeho průměrném hodnocení, takže jsem od něj mohl očekávat obyčejnou béčkovou blbinu. Tu jsem taky dostal, takže spokojenost. Ale když si představim, že bych šel do kina na "béčkovou událost roku" a nakonec se z toho vyklubalo něco, na čem ani neni poznat, že je to blbost schválně a ne omylem, tak předpokládám, že by Hadi se třema hvězdičkama rozhodně neskončili. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bezstarostný výlet na Havaj za surfováním změnil jednou provždy Seanu Jamesovi život. Stal se totiž náhodným svědkem vraždy a mocný gangster Eddie Kim rozhodně nestojí o to, aby zůstal naživu. Sean ovšem chce vypovídat před soudem a v doprovodu zkušeného agenta FBI nasedne do letadla mířícího do Los Angeles. Nikdo ovšem netuší, že Kim propašoval do letadla jedovaté hady a škrtiče, kteří se proplazí ze zavazadlového prostoru až mezi pasažéry. A pak začne jít všem o život. Scénář už od úvodu je plný zarážejících nelogičností, které by se daly pominout jen v tom případě, že nám tvůrci naservírují pořádnou smršť v podobě útočících hadů, ale to se nekoná. Dvě řídké scény s hady jsou hodně málo. Film se postupně propadá až do ubohého podprůměru. Závěrečné titulky jsou podle mě lepší, než celý tenhle film. 40% ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková konina, naprosto nelogická a afyzikální (had v hajzlu XD), u které si myslím, že Samuel vzal roli s plným vědomím, o jakou hovadinu vlastně jde a že si z toho hlavně udělá pořádnou prdel. XD A já jsem vlastně měl záchvaty smíchu skoro celou dobu. Někomu to nesedne, chápu, ale brát cokoli vážně je spíše na škodu. Koneckonců je to jen film. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $34,020,814Tržby Celosvetovo $62,022,014Tržby za predaj DVD v USA $23,659,948 //počet predaných kusov 1,338,706║ Sakriš neviem prečo ale u mňa to bolo utrpenie pozerať, takpovediac z môjho pohľadu mal v celku bývalí kaskadér teraz solídny režisér David R. Ellis samozrejme až na tento počin, dosť slabú chvíľku, viem že chcel spraviť zábavné Béčko ale tu nič nefunguje, čistá nezábavná plandža bez jediného podareného vtípku, a k tomu s odbytími nezáživnými výkonmi na čele so Samuel L. Jacksonom. /videl v kine: 5%/ ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Hady mám ráda, být v letadle pavouci (brrr), tak si film odpustím, ale takhle jsem se nemohla dočkat. Je to sice poněkud zvláštní, že se o tom zmiňuji u žánru horor, ale čekala jsem víc legrace, přesto nejsem vůbec zklamaná. Úvod, kdy hbití zabijáci prozkoumávají terén, je vážně parádní. Počůraný had, který se blíže ( dalo by se říci intimně) seznamuje se zdrojem mokra (onen muž zřejmě o orální kontakt nestojí a tak se zuřivě brání). Žena, co zažívá blažené pocity z něčeho hebkého pod svými šaty a zatím netuší, že si na prsou hřeje zmiji (zmije to tedy není pšt.) atd. atd. A co se obsazení týče, musím pochválit snad všechna pestrobarevná háďátka. Ať už ty v rolích zmijovitých a chřestýšovitých (usuzuji tedy podle placatých hlaviček a štěrbinovitých očiček, protože zbarvení je poněkud matoucí), která jsou odzbrojujícím způsobem zábavná ( jejich nepravděpodobné reakce přisuzuji záměru režiséra, nikoliv špatným hereckým výkonům). Pochvalu zaslouží i impozantní kobry a jako vždy elegantní, i když jedu prosté, korálovky. Ostatní herci :- ))) jsou podružní, snad jen ta Julianna.Margulies má, od odchodu z ER, kolem sebe konečně zase lidi v ohrožení života. A prča to fakt (Fuck) je, pokud ovšem nemáte fobii z hadů. Potom nedoporučuji !!! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Někteří z hadů byli digitálně dotvořeni, protože se nehýbali tak, jak režisér potřeboval. (imro)
  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) měl o roli ve filmu zájem aniž by četl scénář: "Bylo to tak, že jsem si doma v novinách přečetl, že Ronny Yu má točit film, který se bude jmenovat Hadi v letadle. Řekl jsem si: co to sakra...? Nějaká metafora? A hned jsem Ronnymu poslal e-mail - my se známe, už jsme spolu dřív točili. Odpověděl mi, že je to fakt o letadle, ve kterém řádí spousta jedovatých hadů. Hnedka jsem se zeptal, jestli v tom můžu hrát, a za chvíli se všechno dohodlo. Nakonec to sice místo Ronnyho točil David Ellis, ale já už zůstal. Docela mě ale v jednu chvíli prudilo, když studio změnilo název na Pacific Air Fight 121. Říkal jsem jim: Tak moment! Co je tohle za kravinu? A oni na to že nechtějí prozrazovat moc děje. Já: Děláte chybu, měli byste chtít. Vždyť jste vydělali spoustu peněz na filmech, které se jmenovaly Freddy vs. Jason a Vetřelec vs. Predátor! U těchhle filmů je dobře, když divák přesně ví, na co půjde." (NIRO)
  • New Line Cinema nasypalo do očekávaného hitu 33 milionů dolarů, ale během prvních třech dnů promítání (18. – 20. 8. 2006) diváci zanechali v kinech jen 13,8 mil. dolarů. I když to byla sotva polovina očekávané sumy, stačilo to na první místo v návštěvnosti. Film se na vrcholu dlouho neudržel a celkový výdělek se zastavil na 33,9 milionu. (imro)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama