Reklama

Reklama

Vetřelci z hlubin

(seriál)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní
USA, (2005–2006), 10 h 34 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jonas Pate, Josh Pate

Hrají:

Lake Bell, Jay R. Ferguson, Carter Jenkins, Leighton Meester, Ian Anthony Dale, Lou Anne Cooper, Ric Reitz, Eddie Hassell, Michael Harding, Bobby Coleman (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Čo majú spoločné námorní dôstojníci pri Severnom ľadovom oceáne, vedci z Inštitútu pre oceánológiu v Monterey, rodina vo Wlmingtone a skupina rybárov v Mexickom zálive? Títo všetci boli jedni z prvých, ktorí sa stetli s novou formou života. A je vôbec možné, aby sa nová forma života vyskytla súčasne na celej Zemi? Toto sú príbehy štyroch rôznych ľudí, ktorých nový objav zaviedol na štyri rôzne a predsa tie isté cesty. Oceanologička Lara Daughtery, ktorá objaví tajomstvo. Vládny vedec Dr. Aleksander Cirko, ktorý by všetko najradšej udržal pod pokličkou Poisťovací agent Richard Connelly z Louisianny, ktorý stratil za záhadných okolností v mori svojho brata. A Miles Bennett, ktorý priviedol nový druh k brehu. Na prvý pohľad nádhený druh, ktorý musí byť najmä deťmi zbožňovaný. Lenže na začiatku nikto netušil, že svet stojí pred katastrofou, na konci ktorej bude veľký otáznik... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Surface neprináša nič nové. Používa všetky osvedčené seriálové klišé v rámci hesla: Fear and conspiracy sells!. A ono to čuduj sa svete aj funguje, teda najmä čo sa hlavnej dejovej linky týka. Už horšie to je s tou nudnou omáčkou okolo a verte, že jej výskyt s postupom seriálu neúnosne stúpa. A tak pomerne veľa času s trávite len čakaním kým sa dej posunie ďalej. Podobne ako u Jericho vás teda budú hrdinovia otravovať svojimi pseudoromantickými techtlemechtle. Napriek všetkým negatívam ale v prípade, že nemáte nič lepšie na práci a hľadáte oddych nie je Surface zase až tak zlou voľbou. 3,5* ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Kombinace sci-fi / konspirace / katastroficky. Dalsi serial zruseny po prvni sezone. Po pravde receno si za to tentokrat tvurci muzou sami. Hlavni dejova linie je sice prekvapive dobre promyslena (coz je videt bohuzel az v zaveru sezony), ale herecke vykony obcas slusne haprujou, o blatantnim porusovani fyzikalnich zakonu, kterym by se vysmali zaci prvniho rocniku nemluve. Plus ty kretensky 100x ohrany sceny vycpavajici spoustu stopaze.. Ke konci se to lepsilo, ale je pozde. Serial nema moc sanci, ze ho nekdo koupi a zkusi dokoncit. R.I.P. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší mysteriózny seriál, ktorý sa snažil zviesť na vlne úspechu Lostu, ale tentokrát sa to vôbec nepodarilo a seriál právom zrušili. Zápletka o nejakej záhade v oceáne dvakrát zaujímavá nebola. Postavy boli nevýrazné a kasting nesympatický. Triková stránka príliš neoslnila. Vyzeralo to dosť lacno. Po nejakých štyroch dieloch som to vzdal. 3/10. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková milá pohádka o jedné ještěrce jménem Nim, co má tak trochu drápek v blížící se apokalypse. Teď, ale vážně. Dva protínající se příběhy jsou docela zajímavé, jeden odhaluje obrovskou konspirační teorii, během které jde Richovi a Lauře každou chvíli o krk. A druhej, během kterého se Miles snaží vychovat Nima. Některé části mi přijdou docela slabší a ani gradace v závěru neni nikterak oslňující. Což znamená, že to pro mě nemá až takovej drive a hodnitm to jen lehce nadprůměrně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z řady nedokončených sci-fi seriálů, tady se vlastně ani nedivím že to nepokračovalo dál. Důvody jsou celkem jasné (a nemyslím tím klasickou sledovanost, která s tím samozřejmě souvisí) bylo to příliš dělané pro mládež, ale tu to evidentně moc nezaujalo a pro dospělé to zase bylo moc pitomé či přesněji naivní. Mě se to celkem líbí, taková příjemná pohodovka. Poměrně zajímavý herci, který působí velice přirozeně a normálně. Postupně děj dává smysl a jak už to bývá v nejlepším to skončí, ale i když to nebyl plánovaný konec, tak se poměrně vše zásadní dozvíme či si to můžeme domyslet. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Originální název NBC pro tuto serii byl Fathom. Všechny propagační materiály a upoutávky uváděly tento název. Později se seriál přejmenoval na Surface. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama