Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (381)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nadhodnotím, ale já měl pro jakékoliv arénovky vždy trošku slabost. První díl si už moc nepamatuju, ale tenhle je určitě lepší a taky podstatně více cool, už jen díky výběru hudby anebo dvojicí hlavních rivalů. Mile mě překvapilo že se od druhé poloviny podařilo na film naroubovat jakýsi děj, který jsem rozhodně neočekával. Logických trhlin by samozřejmě byla celá řada. Sešteno podtrženo, abych se přiznal některé údery jsem si přehrával několikrát. Moc hezká choreografie soubojů. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se mi nabízí dva odlišné úhly pohledu. První - slabomyslná negrofilní sračka na intelektuální a výpravné úrovni pozdních Seagalových "bulharských" filmů, s totálně dementním námětem, scénářem i dialogy a s jedním Hebrejcem a hromadou Bulharů s jejich typickými turkotatarskými xichty, kteří se trapně pokoušejí hrát Rusy. Druhý - relaxační oldschoolový snímek připomínající svou příjemnou nekomplikovaností a přímočarostí obdobnou tvorbu osmdesátých let, s opravdu nadstandardně dobře natočenými bojovými scénami, u kterého si početné (převážně mužské) publikum jistě přijde na své. Já hlasuju pro syntézu obou předchozích hledisek. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dokonalý výplach mozku, který se nenuceně vetře do divácké pozornosti nulovým dějem, který vynahrazuje absolutně dokonalá smršť akce. Ač je jasné, že si někteří z aktérů k nohám či rukám občas drát přivázali, strhnou vás kontaktní souboje svojí propracovaností a hlavně přehledností. Isaac Florentine se svou tvorbou až dosud důstojně vyplňoval poličky videopůjčoven, ale to, že pro jednu ránu nepoužije dvacet střihů jako tomu většinou u jeho kolegů bývá, jej povyšuje na opravdového asskickera. Jen je nakonec škoda, že Michael Jai White svým vystupováním a mluvou patří spíše do role bodyguarda hip-hopových niggas, než mezi provazy ruského vězení jako klaďas afroamerického původu. Naštěstí má zdatného protivníka Scotta Adkinse, který pojem bad motherfucker posouvá do jiné dimenze a druhý díl oproti prvnímu o dvě hlavy výše. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrý film ! Adkins je drsnéj, tvrdéj, agresivní,arogantní Šmejd! Jai White je Namakaná Hysterka,která má charisma! Příběh je drama z vězeňského prostředí okořeněno zápasy, na konci až nečekaně dojemné. Co se týče Zápasů, tak místy velice vtipné, jak jsou všichni flexibilní,skákají jako Opice, a soupeři lítají na metry daleko,zřejmě to byl účel, nevím,ale přesto jsem byl nadšený,jelikož něco takového jsem ještě neviděl! ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Bývalý boxerský světový šampion Black Dynamite jede do ruska natáčet reklamy na vodku, jenže mafiáni mu nacpou do věcí drogy, aby ho mohli zavřít do vězení, kde je šampionem Jurij Bojka a tihle dva jeden druhému mají mocně namlátit. Vězeňsky "dramatická" zápletka je tu dost jednoduchá a taková obyčejná a ničím zvláštním ani moc neupoutá, což ale vynahrazují některé tvrďácké scény, protože Black Dynamite je tu permanentně naštvanej, nadává a pořád někoho mlátí a jedinej kdo mlátí, nadává a je naštvanej víc je Jurij Bojka, ale nejvíc to vynahrazují tréninkové a zápasové scény. Ty zápasové jsou teda jenom dvě podstatné, to co dělá totiž Bojka v ringu s jinými zápasníky je obvykle otázkou pár sekund. Jsou ale pěkně natočené a hodně kontaktní, protože by asi nikdo nečekal od boxera, že tam bude dělat nějaké přemety a kopačky a i Bojka je zas tolik oproti undisputed3 nedělá. Samé páky a háky a zábavně sestavená choreografie boxerských úderů ve zpomalených záběrech. Na Undisputed3 se to ale zdaleka nechytá zvlášť kvůli té laciné zápletce okolo, kterou ale zachraňují aspoň Black Dynamite a Jurij Bojka. Black dynamite sice herecky nepředvádí extra výkon, ale ujde to, i když to chvílema vypadá jak kdyby to opravdu byl Black Dynamite jen se bral vážně :) a Jurij Bojka je tu celej vzteklej a myslí si, že je velkej borec a nehraje fér, ale přinejmenším ještě nějakého sportovního ducha nejspíš má, ale ve trojce byl lepší, takže to bude sice **** ale slabší než u undisputed3. A ten vtip s trenkama na finální zápas byl dobrej :). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)
  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama