Reklama

Reklama

Jednotka příliš rychlého nasazení

  • Česko Úsvit policajtů (více)
Trailer 4

VOD (1)

Seržant Nicholas Angel absolvoval školu s vyznamenáním a brzo si získal respekt i oblibu u lidí v londýnských ulicích. Dostal medaili za statečnost, devět ocenění jen za poslední rok ve službě a dosáhl většího počtu zatčení než kterýkoli jiný policista. Je prostě ze všech nejlepší a to začne vadit jeho kolegům i nadřízeným. Nicholas je převelen do malé vesničky Sandford. Z nové situace je hodně zklamaný, přesto začne své povinnosti plnit hned po příjezdu. Nejenže si svým přístupem získá opovržení místních policistů, navíc je považován za hlupáka. Jediný, komu se Nicholas zalíbí, je dobrácký strážník Danny. Po krátkém Angelově pobytu se v městečku s nulovou kriminalitou rozběhne kolotoč smrtelných nehod. Jediný, kdo v tom vidí něco daleko většího než souhru nešťastných náhod, je právě seržant Angel. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (1 364)

woody 

všechny recenze uživatele

Motherfucker! Vražedná kachna! The Wikcer Man! Hard Boiled! Bad Boys II! Police Story! SuperCop! Romeo a Julie! Purpurové řeky II! Sedm! Slasher! Sýpák Joe! Nighy! Dalton! Bailey! Pegg! Wright! Mr Pump! MC Hammer! The Omen! Bod zlomu! Die Hard! Cornetto! Leathal Weapon! Chuck Norris! John Woo! Divoká banda! Hlavní podezřelý! Vraždy v Midsomeru! Strašáci! Black Books! Stepfordské paničky! Soumrak mrtvých! Paranoia! Michael Bay! Tarantino! Don't! Fulci! Střílení obouruč! Frost! Santa Claus! Sprejeři! Sebevražda stětím! James Bond! ... A akční peklo! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Dal bych i pět hvězdiček, za ty skvělé nápady, svěží a neodolatelnou režii, ústřední dvojici, úžasný humor a celkový koncept snímku, vymykající se běžným konvencím a klišé, jenže svědomí mi to nedovolí. Věřím, že Hot Fuzz se do budoucna stane kultem (a přeji mu to) a nezpochybňuji jeho pozici mezi nejlepšími akčními snímky roku, ale do plného diváckého prožitku cosi chybělo. Možná jsem neodhalil dostatečné množství parodickýh narážek, či mně film až tak obalamutil vizáží drsňáckého amerického akčňáku že jsem byl zklamán důsledným nenaplněním stěžejních prvků žánru. Spíš jsou však na vině momenty ve kterých krom vizuálu získává Hot Fuzz i brakově americký obsah a žene se do propasti samoúčelnosti. Počáteční okouzlení svérazně pojatou akční komedii při nástupu závěrečných titulků opadne a divák má pocit, jako by se celou dobu schylovalo k filmovému orgasmu a ten bůhví proč nepřišel. Selhal jsem snad jako divák? ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno - miluju koniny, chtěně i nechtěně zábavná béčka i parodie plné filmových odkazů. Tady ale nebylo čeho se chytit. Stejně jako v případě předchozího ´Shaun of the Dead´ zažívám mírné déja-vu. Wrightův křečovitý humor mě nesmírně nudí, jeho střihačské epileptické onanie iritují a filmové citace mě nechávají v klidu, ty dobrý film nedělají. Z celého filmu pak zbyde na jazyku trpká příchuť s otázkou mířenou na Edgara Wrighta: "Na co si ten chlap, kurva, hraje?!?" ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ani zdaleka nie tak dokonale ako starsi Shaun of the dead, no stale slusna, parodicky ladena zabava okorenena necakane stavnatymi krvavymi efektmi. Podobne ako predchadzajuci film, Hot Fuzz si vychutnate viac, ak ste familiarny s atmosferov anglickych mesteciek a pubov, pretoze po tejto stranke je to az nechutne hodnoverne :). One pint of lager please Marry ! (7.5/10) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Huráááá, bůh ochraňuj Anglii... Už je to tu zas... Starý kontinent zas potěšil mou dušičku před Hollywoodem... To je panečku jízda... Už jen začátek je tak famozní (prvních 8 minut), že si to musíte pustit 3x za sebou... Každépolíčko je totiž "nabušené"... Jen tak dál... tralalalala... hned je mi líp ()

Galerie (48)

Zajímavosti (46)

  • Nick Frost si ke své pušce Winchester při natáčení vybudoval vztah a pojmenoval ji "Emma". Simon Pegg během natáčení říkal své zbrani "Sarah". (don corleone)

Související novinky

Edgar Wright chystá duchařinu

Edgar Wright chystá duchařinu

23.07.2020

Režisér a scenárista Edgar Wright už si pomalu připravuje svůj další projekt. Bude jím adaptace krátké povídky Stage 13, která vypráví o duchovi, jenž straší ve filmovém studiu. Od režiséra filmů… (více)

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Reklama

Reklama