Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Vkusně a příjemně natočené retro. I když tu má sportovní stránka poměrně dost prostoru, najde se i místo na romantiku. Humorných situací je zde také celá řada. Mimochodem, nikdy jsem nepovažoval Renée Zellweger za pěknou ženskou, ale tady jí to překvapivě sluší.), její postava má šmrnc a více než důstojně sekunduje ohromně sympatickému Clooneymu. --- Stůjte, vy dva, nebo střelím! - Co??? Říká, že střelí!!! - To říká vždycky… - Říkal jsi, že to říká vždycky!!! - No, říká, než vystřelí... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Americký futbal bol v roku 1925 naozaj zábavný. Krásny príbeh v ktorom je mnoho vtipných momentov. Škoda že v polovici to už tak vtipné nebolo, ale i tak som tento film nebral ako komédiu ale ako vážny film v ktorom sú sem tam veľmi podarené vtipy. Herecké výkony boli úchvatné a Renée Zellweger priam žiarila. Veril som jej že má filmových 31 rokov. Pochváliť musím aj jednu scénu z 1.svetovej vojny. Tá naozaj pobavila a je fajn že kvôli jednému krátkemu vtipu museli oprášiť vojenské uniformy. Vôbec som sa nenudil, herci mi veľmi vyhovovali, na Renée sa krásne pozeralo a hlavne skvelé dobové piesne. Nemám, čo by som skritizoval. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší Clooneyho réžijný počin sa nesie vo veľmi uvoľnenom duchu. Príbeh rozpráva o skupine futbalistov, ktorý chceli preraziť a zarábať si tým čo vedia a čo ich baví. Do lona im padol zázračný chlapec a vojnový hrdina Carter. A tak to využili. Film sleduje tri dejové línie - prvá je o víťazstve, druhá o priznaní pravdy - pretože okolo Carterovho hrdinstva sa vznášajú pochybnosti a tretia je romantická. Film v značnej miere zachraňuje vtip. Podarené vtipy na vysokej úrovni dielo vyzdvihujú a robia ho zaujímavejším. Tri línie, ktoré sa neustále prepletajú a ovplyvňujú bohužiaľ nedokážu zaujať. Myslím si, že je to s časti aj moja chyba, pretože filmy o športe ma nikdy nejako nebrali, aj keď atmosféra 20 rokov v Clooneyho podaní je naozaj nezabudnuteľná. Filmu chýba potrebná dávka veľkosti, ktorý by dopomohol k tomu aby sa film bral ako skutočný príbeh a v druhom rade aj určité čaro, ktoré by s toho spravilo krásnu rozprávku. Film je príjemný, ale má až príliš veľa nudných miest a hluchých dialógov. Všetko to zachraňuje Clooney a Zellweger ktorých hašterivé dialógy sú zdrojom mnohých vtipov a situácií. Nadpriemerne natočený priemer. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

George Clooney umí vykouzlit retro atmosféru. Americký fotbal není zrovna můj šálek kávy. Navíc těch filmů v poslední době o něm bylo trošku více než je zdrávo. Přesto tento film ani nezklamal ani nenadchnul. George jakmile začne kouzlit svým klukovským šarmem okamžitě přihazuji hvězdičku navíc, bez něj by film ztratil jiskru úplně. Tyhle přerostlé kluky prostě on umí na jedničku. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

..a profesionální fotbal se tak navždy změnil…. G.Clooneymu a (překvapivě!) R.Zellweger 30. léta sluší. Jejich společné dialogy na mne působily vtipně a veselé byly i ,,šoty“ ze zápasů. A to nejsem žádný velký obdivovatel amerického fotbalu. Samozřejmě je to film o sportu, ale třeba historka, jenž předcházela Carterově vyznamenání, by byla ozdobou mnoha komedií! Takže, jestli máte rádi atmosféru 30.let, nevadí vám trocha toho sportu okolo a nepřekvapí vás šťastný konec – není se čeho bát. Jestli tomu bude jinak, tak ICH GEBE AUF! PŘÍBĚH*** HUMOR**** AKCE*** NAPĚTÍ * ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama