Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

„Tvrdý“ odsudek pokleslé zábavy a zvrhlých choutek diváků, kteří podobné pořady vyhledávají, se sám stává pokleslým v okamžiku, kdy je odhalena pravá totožnost jednoho ze soutěžících a nahlédneme do jeho rodinného zázemí. To jsem opravdu uronil slzu a šel ve své sbírce najít sofistikovanou jedničku Battle Royale, která v kategorii Nedobrovolná vybíjená na pustém ostrově patří k absolutní špičce. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo zde čekal něco více než akční vyvražďovačku bez hlavy a paty, tak je truhlík. Steve Austina si pamatuji ještě ze sérií WWE. Nemá cenu rozebírat, jak je ten film dějově debilní, plný naprostých nesrovnalostí a nesmyslů, to musí vidět snad každý. Ale já jako divák co dokáže oddělit fikce od reality vidím ve filmu i druhou stránku, a to stránku zábavy. Film je stále hnán kupředu a pořád se něco děje. A upřímně řečeno, nic víc jsem ani nevyžadoval. Dětem to asi do rukou, či před oči nepatří, může to působit inspirativně. Film však nemá snad ani výrazně hluché místo. A to musím ocenit. Slabé * * *. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mrdka je to! Skvělej námět a lákavý obsazení, to jsou vëškeré klady filmu. Zbytek stojí za hovno. Akce nic moc, ale nejhorší je fakt kolik prostoru dostalo dění ve sledovacím centru tý reality show, protože ty pasáže jsou tak nudný a debilně zahraný, ach jo. Postiženej scénář mi neva, protože u takovýhle filmů s tim počítám. Stone Cold Stevea Austina jsem neměl moc rád ani když byl wrestler a jako herce si ho nejspíš taky neoblíbím. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)
  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama