Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

akisha 

všechny recenze uživatele

Ale jo, viděla jsem mnohem horší počiny, Vinnie Jones si slušně zařádil, zbytek osazenstva je vskutku dost matná sebranka, hlavního vazouna jsem viděla ve filmu poprvý, podle jména bych ho tipovala spíš na komika. Nejlepší zápich je na začátku se shazováním šašků z helikoptéry, pak už je to taková variace na arénu smrti s tím rozdílem, že tady jsou jen magoři, kterejm se nedá fandit. Ale čučet se na to dá, aspoň to nenudilo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To nie je vojna. Je to televízia. To je komplikovanejšie.“ Alibistický milionár chce byť miliardárom a tak vyhodí na opustený ostrov desať krvilačných zločincov, ktorých mu darujú riaditelia väzníc Tretieho sveta. Na ostrove je vybudované centrum, z ktorého sa bude vysielať na internet najbližších tridsať hodín živého prenosu. Počas nich si VyVolení pôjdu po krku – živý a bohatý sa z ostrova dostane len jeden z nich. Prípadná spolupráca je vylúčená bombami na členkoch, ktoré po uplynutí limitu (alebo nešetrnej manipulácii) explodujú. Ak mávneme rukou nad obalom á la Nezvestní, ťažšie sa bude mávať pri spomienke na japonský kúpeľ BATTLE ROYALE a britský survival PUSTATINA, ktoré v štúdiu Lions Gate (séria SAW a iné) ukradli a ešte mali odvahu prihodiť dialógy o zmanipulovanej realite a výčitkách svedomia. Našťastie, ZABI, LEBO BUDEŠ ZABITÝ sa snaží kopírovať 80. roky, takže je to špinavý, nekorektný a nepáčivý drsný akčniak s otrasným scenárom (ani oveľa menší ostrov by sa nedal kompletne vybaviť takýmto dokonalo fungujúcim kamerovým systémom) a hercami, u ktorých stačí mať svaly a nepozerať do kamery. Tento návrat k „starým“ a priamočiarym 80. rokom je dopadol lepšie ako DOOM, ale slabšie ako T3. Aspoň starí borci nesiahajú po lietajúcich autách (SMRTONOSNÁ PASCA 4.0). Lenže ak vezmeme do úvahy, že ROCKYMU BALBOAOVI stačil jeden začmudený výčapný pult... ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dokonalý instantní balíček chutného béčka, které by dobře kloubilo náměty z Battle Royale a Undisputed, kdyby to nebylo a) tak okatě korektní (čestný agent FBI, pokroucená minulost hlavního hrdiny, blonďatá přítelkyně), b) full contact souboje tak chaoticky nasnímané a sestříhané, c) neskutečně dlouhé. Jinak totiž Steve Austin má na ex-wrestlera slušné charisma na rozdíl od hezounka Johna The Marine Ceny a Vinnie Jones jako britský zástupce drsňáků boduje na plné čáře. Sympatická jednohubka, která přijde pro nedělní večer po perném týdnu docela vhod. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akčák, který se snaží o myšlenkový přesah. Akce relativně dobře zvládnutá, no, na mě místy zbytečně surová. A místy (asi nechtěně), mírně komické. Austin je tu vcelku sympatický a Vinnie Jones mě vcelku překvapil, co za sadistickou svini si tu střihnul. Jednou stačilo, nápad je působivý, ale nijak zvlášť, aby se k filmu člověk chtěl vracet. 50 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama