Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěknej akční filmek se S. Austinem jako klaďsem a s V. Jonesem jako jeho protivníkem. Film má jednoduchý příběh. Multimilionářský televizní magnát chce vydělat hromadu peněz na internetovém pořadu, ve kterém se vězni ze zemí třetího světa navzájem zabíjejí a přežít může jen jeden z nich. Film je plný parádních akčních scén, pěkných efektů a sem tam padne i nějaká ta hláška. Celkově film není kdovíjaký zázrak, ale já jsem se u něj bavil a dávám mu 75% :) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Retardovaná béčková MTV rutina. Keby bola zábavná fajn, ale za zmienku tu stojí akurát psycho kukuč Vinieho Jonesa (tradične). Úvod strašne skratkovitý, akcia je mldá, roztrasená pseudoautentická kamera ma vytáčala už pri Bournovi (a to to aspoň nebol lowendový digitál), ale hlavne hromada zbytočných kecov, ktoré film naťahújú k úmorným dvom hodinám. 30% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Místy záživné a místy zábavné béčko, jehož největším mínusem není ani tak neoriginalita, vypočitatelnost a hromada klišé, jako spíš hromada infantilního moralizování a krajně zhovadilá ruční kamera v akčních scénách. Scénárista bohužel neměl (jako obvykle) koule napsat pořádně šťavnatý morzakor prostý patetického sajrajtu, což mi film chvílemi znechucovalo skoro až k blití, a což v kombinaci se schválně rozskákanou (jako obvykle) ručkou vytváří z potenciálně nadprůměrné oddechovky jen bezpohlavní průměr "v mezích zákona", určený širokému diváckému stádu, a ne jen úzké skupině zvrhle cynických fajnšmekrů. Přesto mě ale několik scén srdečně rozesmálo, nejvíc asi první vyškrtnutý ze seznamu, onen vztekle vyhrožující španělácký zavilec a jeho vtipný dopad z vrtulníku. Hodně nejistá a rozpačitá třetí za Vinnieho. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento film som si pozrel rád. Skrátka jednoduché retro. Ale nemá tú správnu šťavu, akú majú napríklad seagalovky (sú možno slabšie ale určite zábavnejšie) alebo klasiky ŽIVÝ TERČ či HRA O PREŽITIE. O áčkovom BATTLE ROYALE radšej ani nehovorím. Austin prekvapil, režisér sklamal. Akcia bez napätia je prešľap. RALLYE SMRTI šla na to šikovnejšie... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno