Reklama

Reklama

Džungle rtěnek

(seriál)
  • USA Lipstick Jungle
USA, (2008–2009), 14 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, Andrew McCarthy, Robert Buckley, David Norona, Sarah Hyland, Matt Lauria, Marcia DeBonis (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tři nejlepší kamarádky patří k padesáti nejúspěšnějším ženám v New Yorku. Jsou na tom ale stejně i v osobním životě? O Wendy má vyjít kniha, která ji popisuje jako špatnou matku, Nico opět podlehne milenci a Victory musí propustit své zaměstnance... Americký seriál od autorky Sexu ve městě. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (3)

Džungle rtěnek (2008) 

20/20 + preair Ideální alternativa pro někoho, kdo zas až tak nevyznává Sex ve městě a chtěl by, aby ty hrdinky byly zralejší a svým způsobem reálnější. Je to dokonalá kombinace moderní doby a klasického melodramatu. Civilní herectví, serialita i epizodičnost. Velké romance i seriózní kariéry, tady najdete vše. A ano, předloha má také svá plus. Má poklona. ()

Série 1 (2008) (S01) 

Trojice nepravděpodobných hrdinek v podání Brooke Shields, Kim Raver a Lindsay Price žijí své životy poněkud jinak, než partička kolem Carrie. Ale je to skutečně tak jiné? Jedna si prochází umělým oplodněním, druhá je módní návrhářka a další má už poměrně velké děti. Takže ano, potenciál oslovit publikum Sexu ve městě bych velký, protože ty ženy jsou opět zralé a mají vkus a věnují se s velkým gustem samy sobě. Některé jsou romantické, jiné své city skrývají. Ale celkově Džungle rtěnek není tak agresivní. Ledy netají, nejsme na HBO. Ale i tak je čas na atraktivní problémy filmové produkce, módní kolekce a hrátky s panem Božským (tentokrát Andrew McCarthy) a vztahy se zajíčky. První série byla rychlá, takže pro skutečný verdikt musela přijít ještě jedna. ()

Série 2 (2008) (S02) 

Všechno to, na co nebyl čas v úvodní krátké řadě, se spokojeně rozvíjí zde. Vztah s místním panem Božským není sladkobolně lineární, ani moderně nečitelný, je jen... realistický. Proto není snadné tento vztah naplnit pro žádnou ze stran. Bývala bych byla ocenila alespoň ještě jeden návrat do nových příběhů podle Candace Bushnell, ale éra legendární stávky scénáristů tomu nepřála. První série proto neměla ani těch předpokládaných 13 dilů a konkurenční seriál Cashmere Mafia byl zrušen hned po první sérii, takže je vlastně zázrak uzavřený příběh v pouhých 20 dílech. Myšlenka na natáčení třetí řady byla definitivně zrušena po nástupu Lindsay Price do Eastwicku. ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama