Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale u mě má tento díl velmi dobré postavení a je to i díky prvku té telekinetické holčiny, která není záměrně vybranou krasavou a proto vypadá v rámci série, docela uvěřitelně. Zdůrazňuji...v rámci série. Úvod a závěr s tatínkem je úlet, ale musíte ho znáti, aby jste pak mohli proniknout do hloubky psýché hl. postavy, checht. Jo. Choval se jak ožralé hovado, přesto po něm matka s dcerou většinu filmu stále štkají, nebo co. Směšné. I když...u ženských zcela v normě. Většinou.;-) Jo, Jason vypadá fakt supr ohnile a tak. Proto je gurmánskou minihostinou, když mu spadne při final fight (abych taky byl v 21.st. cool, haha) maska. Mňamix! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné béčko, které se místy už opravdu nebezpečně přibližuje genialitě Jasona X (teď nemyslím sebe, ale desátý díl série). Hlavně závěrečný telekinetický souboj s Jasonem je na poctivých pět hvězd, tak prvotřídní haluz jsem ve filmu už dlouho neviděl. Jason je znovu ve skvělé formě, kudy chodí tudy rube, a navíc tentokrát i nápaditě střídá všelijaké nástroje (kde je furt bere se mě neptejte). A dojde i na křoviňák s pilovým kotoučem, což mě nadmíru potěšilo, protože mi to připomnělo mou milovanou práci, do které se každé ráno nesnesitelně těším (úplně nejlepší jsou samozřejmě pondělky po dovolené!). Lidský materiál pro rubačku je tentokrát opět více či méně sympatický, takže nevím, co víc bych si od filmu ještě mohl přát... Čtyři a něco. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně prozatím nejhorší díl série. Jason si nebere servítky a kosí to tam jak na běžícím páse bez špetky napětí. Hlavní hrdinka a její superschopnosti taky ubírají na kvalitě a navíc nemám rád tyto klasické horory, kde zas musí něco bouchnout. Ale alespoň za Jasona a jeho vynalézavost jednu hvězdu posílám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 7“ má příběh, což je celkem pozitivní- Řeší se zde vztahy, jsou zde nějaké smysluplné postavy a samozřejmě nechybí ani nezastavitelný vrahoun, který do toho všeho nějakou šílenou logikou zapadá. Nemusí vám to sednout, ale rozhodně je to jeden z těch dílů série, které stojí za zhlédnutí a které vás nemusejí úplně unudit. Jen musíte mít alespoň trochu rádi béčkovou produkci. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Film musel být devětkrát předložen Americké filmové asociaci, než mu byl udělen rating "R" (mladiství pod 17 let pouze v doprovodu dospělého), a je pravděpodobně nejcenzurovanějším dílem celé série. Režisér John Carl Buechler to zhodnotil slovy: “Cenzura zničila můj film.“ (LION-MR.T)
  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama