Reklama

Reklama

Pátek třináctého 6: Jason žije

  • Česko Pátek třináctého: Jason žije (více)
Trailer

Jako dítě si Tommy Jarvis zkoušel jaké to je, když jiní umírají a tak zabil Jasona Voorhese. Stal se tak postrachem okolí jezera Crystal Lake. Jenže nyní, po nějakém čase si Tommy není vůbec jistý zda je Jason opravdu mrtvý. Jediná možnost jak se ujistit, je vykopat jeho tělo a tak se s přítelem jedné noci vydá na hřbitov. Bohužel pro Tommyho, a především jeho přítele, najdou namísto seschlé mrtvoly Jasona v plné síle, který se jako zázrakem vrátil! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Pátek třináctého 6: Jason žije - Konečně pořádnej slasher masakr. Režisér Tom McLoughlin natočil fakt výbornej díl série. Poprvé jsem to viděl na Nově a rovnou jsme si to nahráli na videokazetu, viděl jsem to ještě před pátým dílem, pak jsem se divil že u pátýho dílu je tak debilní konec. Dobrý že to režisér změnil, udělal jenom dobře. A Tommyho tu hraje další herec z filmu Návrat oživlých mrtvol - Thom Mathews a je skvělej. Jo Jason je tady ještě lepší než kdy předtim a masakruje každýho kdo mu stojí v cestě. Opět jsme na místě tábora Křišťálové jezero a Jason pokračuje v jatkách. Gore je tady fakt skvělý a strašně se mi líbily úvodní titulky s Jasonem, to byl originální a výbornej nápad :) Jasona hrál C.J. Graham a byl opět výbornej, Jason tady vyleze z rakve a už je z něj shnilej zombík, maska Jasona zase dobrá. Tenhle díl mě tenkrát hodně bavil a už to tak zůstalo. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ano. Mnoho vys. hodnocení si tento konkrétní díl, zaslouží. Má spád. Humor a šíleně sympatickou (a kdy nebyla?) Jennifer Cooke z ´V´. Prostě klasa. A asi bych se opravdu přiklonil k názoru, že jde zřejmě o the best díl Pátků vůbec. I když každý z nás (včetně mě) máme těch oblíbených dílů vícero. + bonus v podobě songu v koncových creditech od hudebněhororového veterána, Alice Cooper.;-) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Že bude šestý díl opět povedený, dával už tušit povedený metafyzický úvod, ve kterém shnilý Jason povstane silou blesku jako pradávné Frankensteinovo monstrum, a hned se pustí s chutí do díla. A hezký moment s "bondovskými" titulky navíc slíbil, že nadsázka a humor budou ve filmu použity na úrovni. A stalo se. Samozřejmě šestý Jason ještě zdaleka nedosahuje vytříbenosti, lahůdkovosti, ba geniálnosti Jasona desátého, ale tvůrci se snaží. A velké plus filmu jsou po čase znovu sympatické postavy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle Pátek třináctého jsem viděl v pátek třináctého, a možná proto se mi tak líbil. Po dementní pětce je to něco opravdu nového a od předchozích dílů se tenhle zcela odlišuje. Konečně například někomu došlo, že v dětském táboře by měly být nějaké děti. Vymizelo stupidní klišé a bylo přidáno dost humoru (tedy aspoň při pár scénách jsem vyprskával smíchy). Také je nutno zmínit soundtrack Alice Coopera, který film doplňuje. Pro mne to byl velice zábavný a fajnový film, po originále možná nejlepší ze série. Jason prostě žije, a to naplno. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Táto séria je "strašne vtipná", ale tento diel už od úvodu naznačuje, že len teraz začne pravý humor. Tvorcovia sa naozaj neberú vážne a odľahčujú čo sa dá a snažia sa všetko dotiahnuť ad absurdum (krátky titulkový úvod Jasona ako Jamesa Bonda- WTF?!?:)))) Jason po zasiahnutí bleskom zrazu ožil (lol), všetky postavičky sú parádne karikatúrne, logika nám nemáva ani z diaľky, je to krátke, úderné, zábavné, aj nejaká ta hororová atmosféra sa nájde... hoci škoda tej miernej cenzúry pri slasherových prvkoch... Ale inak parádička, ide sa v sérii ďalej...:) ()

Galerie (119)

Zajímavosti (22)

  • Film bol zakázaný v Egypte a vo Fínsku. (Paldiny)
  • Jasonova (C.J. Graham) maska je u čela roztržená, čímž film navazuje na čtvrtý díl. Místo tří trojúhelníků má na masce však pouze jeden. (JasonIX)

Reklama

Reklama